El ‘reset’ de Soler Finques

Soler Finques entra amb decisió a la majoria d’edat. Recuperant antics valors, valors que no s’haurien d’haver perdut mai en un sector on són primordials i afegint la més avançada tecnologia

Alguna cosa està passant a Soler Finques: innovació, renovació, reafirmació... Aquesta agència immobiliària està a l’alçada i avantguarda del sector immobiliari santcugantenc, que es troba en un moment d’inflexió després d’una època de crisi global.

Honestedat

Les ofertes de Soler Finques estan al nivell de la demanda de la nostra ciutat. FOTO: Cedida

L’honestedat és la seva raó de ser. Els valors del comerç tradicional aplicats amb les més innovadores tecnologies és el que fa estar Soler Finques un pas més enllà. Traslladar els valors del passat als temps actuals fa que cada client rebi l’atenció que necessita, un fet excepcional tenint en compte el ritme de vida en el context actual.

Exquisit tracte al client

Soler Finques cuida la màxim cada petit detall. FOTO: Cedida

La satisfacció global dels clients no depèn només del servei donat, sinó de com s’ha rebut. Les formes, les maneres d’atendre les demandes dels clients és el que fa diferent Soler Finques d’altres immobiliàries.

Exportant Sant Cugat

Soler Finques és una agència local i catalana, amb una gran projecció i vocació cap a la internacionalització. FOTO: Cedida

Soler Finques vol exportar la marca Sant Cugat a Barcelona i al món. Per això des de fa anys tenen també una seu a Barcelona i recentment n’han obert una de nova a la Costa Brava.

Internacionalització

 Els antics valors, aplicats amb tècniques modernes, garanteixen l’assoliment de l’objectiu. FOTO: Cedida

Ja són més de 40 webs nacionals i internacionals on la immobiliària és present. La vocació per a la internacionalització és més que evident en el seu dia a dia. Per això mateix, la publicitat i la fotografia professional són dos àmbits imprescindibles en l’empresa. Arribar sempre més enllà i donar valor afegit al producte immobiliari que comercialitzen, és el que es planteja Soler Finques.

Rehabilitació i administració

 També pots confiar la gestió de la teva comunitat a Soler Administració de finques. FOTO: Cedida

La totalitat de clients que han provat la branca de rehabilitacions de Soler Finques han demostrat un índex total de satisfacció, de la mateixa manera que els que contracten el servei d’administració de finques gaudeixen d’un servei de màxima qualitat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem