contingut promocionat
Catalonia

 

L'elegància de les rajoles negre mate, t'atreveixes a modernitzar el teu bany?

Els revestiments amb negre aporten estil i estètica i contrasten amb altres colors, com el blanc, el gris o el marbre, de manera que projecta una imatge impactant i visualment molt atractiva

Els mesos de setembre i octubre són una de les millors èpoques de l'any per reformar els banys per tenir-los a punt de cara a les festes nadalenques. Si busques un lavabo elegant i atemporal una bona solució és combinar el negre amb la fusta natural i les aixetes cromades com aquest exemple reformat a la Zona Franca i assessorat per la botiga Catalonia CeràmicaEn aquest sentit, les parets pertanyen a la marca Grespania, en el model Alpes negre 30x60 i el paviment de la casa Argenta, en el model Tanum Cendre 60x60.

 

  Visita Catalonia Ceràmica

 

Els revestiments amb negre aporten estil i estètica i contrasten amb altres colors, com el blanc, el gris o el marbre, de manera que projecta una imatge impactant i visualment molt atractiva. A més, també ajuda a ressaltar altres elements del bany, com els accessoris cromats o els elements de fusta.

Detall de la pica i el taulell del lavabo FOTO: Cedida

Detall de la pica i el taulell del lavabo FOTO: Cedida

Les rajoles negres creen una sensació d'estar en un balneari o en un hotel de luxe a casa teva. L'enrajolat és fàcil de netejar i mantenir i poden amagar petites imperfeccions i taques millor que les rajoles de colors més clars, alhora que suporta molt bé la humitat i té una llarga durabilitat.

Tot i això, fer servir rajoles negres pot fer que l'espai sembli més petit i fosc, de manera que és fonamental equilibrar el disseny amb una bona il·luminació i altres elements de decoració per garantir que el bany sigui funcional i agradable.

El lavabo ha estat assessorat per Catalonia Ceràmica FOTO: Cedida

El lavabo ha estat assessorat per Catalonia Ceràmica FOTO: Cedida

 

Els professionals del material per a la construcció

Si estàs pensant a reformar la teva llar, has de saber que a escassos quilòmetres del centre de Sant Cugat s’ubica Catalonia Ceramica, el centre especialitzat en materials per a la construcció de tota classe i per a tots els pressupostos. L’enorme botiga té un espai d’expo-venda, ferreteria, outlet i magatzem de materials. A més a més, disposen de pàrquing gratuït per a clients. 

Deixa’t assessorar per Catalonia Ceramica i dona un toc diferent a la teva llar.

 

  Visita Catalonia Ceràmica

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem