contingut promocionat
Vitaldent

Els tipus d'implants i els seus beneficis

ESPAI PUBLICITARI. A Vitaldent us assessoraran amb total confiança i sinceritat

Una correcta masticació només es pot aconseguir gràcies a la feina en conjunt de totes les dents.

Però, si una persona ha perdut diverses peces dentàries, aquest objectiu no es compleix, és aleshores que cal reemplaçar les dents perdudes, i una opció molt convenient són els implants dentals.


L’anatomia dels implants dentals s’assembla a la de la dent natural i ajuden a equilibrar les forces masticatòries, a més, es veuen i se senten naturals, fet que retorna la confiança al pacient.


Els implants dentals al llarg del temps han anat variant fins als que coneixem ara. Actualment hi ha dos sistemes d’implants que són els més utilitzats.
 

Implants endoossis:

Són aquells que s’incorporen dintre de l’os mitjançant cirurgia.

Generalment tenen la forma anatòmica d’una arrel natural a causa que aquesta forma és la que millor distribueix les forces masticatòries.

Són els més coneguts i els que tenen més taxa d’èxit per la seva senzillesa i la resposta del pacient. Actualment són fabricats de titani.

Implants juxtaossis:

Són implants que es col·loquen per sobre de l’os, per la qual cosa els problemes més importants d’aquest tipus d’implants radiquen en l’osteointegració.

A més, aquests implants són molt més extensos i requereixen de cirurgies molt més àmplies, per la qual cosa la recuperació del pacient és més lenta i les complicacions són més grans. També són coneguts com a implants subperiòstics.

Contingut patrocinat per:

Més informació
 
Comentaris

Destaquem