contingut promocionat
Énergie Fitness publicar logo

 

 

'Énergie Fitness', el nou gimnàs de Sant Cugat, prepara l'obertura amb moltes activitats

El centre d'entrenament esportiu ja espera el dia de la inauguració, però mentrestant ha programat diferents activitats a l'exterior per als primers socis

'Énergie Fitness', el nou gimnàs de Sant Cugat obrirà aquest mes d'octubre. Ho farà el pròxim 22 d'octubre, però un dia abans, el 21 hi haurà la Gran festa d'inauguració de 20:00 a 22:00 hores.

Des del mateix dia 22 els seus socis podran començar a gaudir de totes les activitats i experiències. Però, a partir del 20 setembre, els seus socis fundadors (els primers que s'han sumat a aquesta iniciativa) podran gaudir d'unes sessions outdoor a l'aire lliure amb els tècnics del gimnàs totalment gratuïtes.

Horari de les sessions outdoor del gimnàs Énergie Fitness

  • Dilluns i dimecres a les 19.00 Circuit Funcional
  • Dimarts a les 18:15 Zumba
  • Dijous a les 20.00 Club de Corredors. Sortida de Running des del gimnàs
  • Dijous a les 9.15 Ioga
  • Dissabtes a les 10:30 Zumba Family

 

Per a assistir a les classes, és necessari reservar la teva plaça amb antelació. Reserva les teves classes contactant amb el telèfon del club: 683393678.

A banda d'aquestes activitats, els santcugatencs podran gaudir de molts avantatges durant la Festa Major del barri de Volpelleres.

Promoció Festa Major del barri de Volpelleres

Tots els socis que vagin amb un amic o familiar a la carpa de la festa podran gaudir d'una oferta especial i un regal per apuntar-se al club Énergie Fitness Sant Cugat durant les festes del barri.

Activitats el 19 de Setembre de 2021

El diumenge 19 de setembre els santcugatencs podran gaudir de les activitats a l'aire lliure que organitzaran al Parc Guineu:

  • 10.00h Masterclass Zumba
  • 11.15h Masterclass Entrenament Funcional
  • 12.30h Masterclass Ioga (porta la teva pròpia estoreta de Ioga)

 

Per més informació, vine a la carpa que han muntat a l’exterior del club de dilluns a divendres de 9 a 21 hores ininterrompudament al carrer d’Antoni Bell, 6, de Sant Cugat del Vallès.

El gimnàs de Sant Cugat Énergie fitness ofereix un tracte personalitzat als seus clients. FOTO: Cedida

 

 
Comentaris

Destaquem