English Connection, 35 anys al teu servei

L’escola es diferencia per oferir un servei professional amè i personal per a tots els alumnes i les classes estan impartides per un professorat nadiu o bilingüe

L’acadèmia dedicada a l’excel·lència en l’ensenyament de l’anglès per a totes les edats i nivells, English Connection fa gairebé 35 anys que està al servei de la ciutat. L’escola es diferencia per oferir un servei professional amè i personal per a tots els alumnes i les classes estan impartides per un professorat nadiu o bilingüe, amb experiència i vocació per l’ensenyament. A més, les sessions es distribueixen en la potenciació de la comunicació amb activitats dinàmiques i seguint el programa d’estudis específics per a cada nivell.

Entre els cursos destaquen els de preparació dels exàmens de First, Advanced i Proficiency de Cambridge amb un altíssim índex d’aprovats. I és que English Connection presta tot el seu suport perquè els alumnes puguin superar aquestes proves amb èxit, aprofitant l’experiència de l’escola com examinadors en les proves orals.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem