Espectacular xalet a Valldoreix

Espai Publicitari: Xalet amb una ubicació inmillorable, a tan sols 2 minuts dels FGC Valldoreix i amb un espectacular gimnàs amb piscina climatitzada

Prodigia Capital ens presenta un espectacular xalet de 750m2 amb una parcel·la de 1200m2 a Sant Cugat zona residencial de Valdoreix. Barri molt tranquil i acollidor on predominen en la seva gran majoria les cases unifamiliars. La seva ubicació és immillorable ja que es troba a tan sols 2 minuts caminant de l'estació d'FGC de VALLDOREIX i al costat del CAP de Valldoreix.

Sobre un terreny de 1200m2 trobem aquest espectacular xalet de 750m2 distribuit en 3 plantes. La primera planta es distribueix de la següent manera: ampli hall amb un bany de cortesia, despatx dúplex de 40m2 tot envidriat amb sortida a balcó, suite principal en planta de 30m2 amb el seu vestidor i bany complet. El saló té 35m2 amb sortida a l'exterior, cuina office de 20m2 i menjador de 21m2. Pujant a la segona planta disposem de 3 habitacions dobles de 17m2 i 18m2 amb una suite de 17m2 amb bany complet i sortida a petit balcó. Totes les habitacions tenen armaris encastats.

Els petits detalls, el més important

Les zones interiors són àmplies i ben il·luminades. FOTO: Cedida

Al soterrani trobem impressionant gimnàs amb piscina coberta climatitzada, petita cuina americana, bany i vestuaris. El gimnàs està tot envidriat amb portes d'alumini de seguretat corredisses amb sortida al jardí privat del xalet. A la mateixa planta disposem d'una habitació de servei amb bany, bugaderia i el garatge amb capacitat per a 4-5 cotxes. 

El xalet disposa d'acabats de molt bona qualitat, finestres alumini de seguretat, alarma, persianes elèctriques, terres de marbre, cuina equipada, piscina climatitzada i amb corrents ...

Pots veure en aquest vídeo els detalls i característiques principals de la casa.

Preu de la casa: 1.225.000 €

Més informació
 
Comentaris

Destaquem