Estètica per veure't i sentir-te millor

ESPAI PUBLICITARI. Les persones que cuiden la seva aparença mentre reben un tractament mèdic i en la posterior recuperació es veuen i es curen millor

“L’important és anar per davant del que el client et pugui demanar”. Yolanda Ventura assegura que aquesta ha estat l’eina per fer que el Centre d’Estètica Ilheus faci més de 28 anys que és a la ciutat.

Ilheus és un centre d’estètica enfocat a oferir tractaments estètics d’alta qualitat. Tant en processos facials com corporals, es busca treballar el problema des de l’arrel per fer una evolució que passa per les fases necessàries en cada moment i de manera personalitzada. L’objectiu és aconseguir un resultat clarament efectiu, satisfactori i durador.

Quasi 30 anys a Sant Cugat són una bona pila

Sí! I hem passat moments de tot, també amb moltes satisfaccions. Per això vull agrair la confiança de totes aquelles persones que passen i han passat pel centre. Actualitzar-se i estar en formació constant ens permet anar per davant del que el client ens pot demanar.

Estètica oncològica: en què consisteix?

Yolanda Ventura, propietària del centre d'estètica Ilheus. FOTO: A. Ribera

L’estètica oncològica és una especialitat professional de nova generació que ofereix tractaments estètics facials, corporals i en zones específiques. Amb un oncòleg, acompanyem el pacient durant les fases de diagnòstic, tractament mèdic i recuperació per cuidar la pell i prevenir-la de les afectacions que patirà.

Aquesta especialitat es basa a aportar a la pell exigent per la seva excessiva sensibilitat i extraordinària sequedat, agents extremadament hidratants, nutritius i desensibilitzants per minimitzar els efectes dels tractaments mèdics; a banda de prevenir, compensar i recuperar les principals complicacions més significatives relatives a la imatge i al benestar del pacient.

L’estètica és important en tots els punts de la vida

Encara que l’estètica no ho fa tot en l’aspecte emocional, ajuda: millorant l’aspecte físic, es millora l’autoestima. En el cas de les persones amb situacions de salut complicades, l’estètica és essencial: veure’s bé per fora els fa estar millor per dins

Més informació
 
Comentaris

Destaquem