Èxit en la segona nit de tapes a Mira-Sol Centre

L’esdeveniment va tenir lloc el passat dissabte 26 de setembre al centre comercial Mira-Sol Centre i va comptar amb la participació de la majoria de locals del centre

Mira-Sol Centre, va acollir el passat dissabte 26 de setembre, la segona nit de tapes del barri. Una cita en la qual es van vendre 4.800 tiquets (en front dels 4.000 que es van vendre a la primera edició del mes de maig).

 

Més de la meitat dels locals de la zona comercial de Mira-Sol es van unir a la festa i, per això mateix, l’espai es va ampliar. A banda de l’espai central, les taules es van situar també a la planta baixa i el grup de música en directe al darrere del gimnàs del centre, tot pensat per facilitar la mobilitat dels assistents i millorar l’experiència i circulació. Les cues de la primera edició es van eliminar gràcies al fet que hi havia dos punts de venda de tiquets.

 

Tant grans com petits van poder gaudir de la cita gastronòmica, ja que nens i nenes van poder jugar a la zona infantil habilitada mentre els més grans passejaven per la zona i degustaven les tapes dels comerços del Mira-Sol centre.

 

La zona del centre comercial es va omplir de gent. FOTO: Cedida
 
Comentaris

Destaquem