contingut promocionat
FamilyBakery l

 

 

Family Bakery, un forn familiar a Volpelleres

Forn de pa, cafeteria i bar amb un toc argentí

Una família, Pedro i Sabrina, la seva dona, i els seus fills Constantino, 14 anys, Francesca 10, Bernadeta de 4 i Pep de 3 mesos, residents a Sant Cugat des del 29 de Juliol de 2019, tot i les dificultats de la COVID-19 van complir el seu somni de tenir la seva pròpia pastisseria i cafeteria i després de comprar el traspàs d'un Bar-Restaurant a Volpelleres, van obrir el seu propi negoci el 5 de juliol de 2020.

Poques setmanes després del confinament més estricte de la pandèmia, van iniciar el seu nostre projecte al qual li van incorporar les famoses Empanades Argentines. Un típic dolç argentí que sempre feien en les ocasions de festeig d'aniversari dels seus fills. També oferien pastissos inspirats en els que també preparaven als seus fills.

A poc a poc han anat creixent dia a dia i han anat millorant en cada pas que han anat donant, però mai s'han allunyat del rumb que havien triat, empresa familiar, ja que sempre els seus fills han estat aportant idees i ajudes...

Un cop oberts han pogut començar a conèixer els gustos dels seus clients i han començat a realitzar productes tradicionals d'aquí, però sense perdre l'essència del que els caracteritza a ells, les Empanades, els Pastissos i les Mitjallunes Argentines, i a poc a poc van anar mostrant els seus productes elaborats de forma artesanal amb la millor matèria primera del mercat.

I és així com dia a dia els trien tant de diferents zones de Sant Cugat com de Barcelona per portar els seus productes.

Pel que fa a les empanades el gust que més trien són carn suau, pollastre, xai, mozzarella, pernil dolç i les vegetarianes. Algunes tenen un toc gourmet, que li donen un sabor únic.

Pel que fa a les pastissos les més demanades són la Lemon Pie, la Carrot Cake, i Red Velvet.

També fan per comandes com ho vulguin els clients, ja que compten amb una pastissera personal que ajuda a l'elaboració de comandes especials.

A més, fan la tradicional Mitjalluna Argentina de mantega que està enamorant als valents. Porta més elaboració que els tradicionals croissant. Triguen tres dies en el procés fins arribar a al taulell i es nota la diferència.

A Family Bakery també trobaran altres delícies que podran provar i de segur els encantaran.

Obren de dilluns a dilluns i intentem donar un servei diferent a la resta. Són fidels i agraïts als clients i volen que ells sentin i sàpiguen que estan per servir-los en cada moment que vulguin i que sempre trobaran algú de la família.

Taulell de Family Bakery. FOTO: Cedida

Més informació
 
Comentaris

Destaquem