contingut promocionat
familybakery logo

 

 

Family Bakery obre un segon establiment a Sant Cugat i confia franquiciar la marca

La pastisseria ha obert un segon local al carrer Elies Rogent, 60

Al barri de Torreblanca de Sant Cugat Family Bakery ha obert el segon establiment des que la marca va aterrar ara fa dos anys a Volpelleres que es basa en producte gourmet i artesanal.

Més info: Family Bakery, un forn familiar a Volpelleres

Producció pròpia i producte artesanal

Un nou local que ofereix producte artesanal d'Argentina, però també de Catalunya. Empanades argentines, pastissos, cervesa de l'obrador exclusiu d'Estrella Galícia, etc.  Un establiment que alhora fa d'obrador de la pastisseria dels dos locals de la marca de la ciutat i d'altres restaurants de Sant Cugat.

Per oferir un cafè amb la màxima qualitat possible, tenen acord amb un mestre cafeter que els fabrica un cafè propi amb el gust del client de l'establiment elaborat amb producte de Mèxic, Brasil i Colòmbia.

L'establiment 'Family Bakery' de Torreblanca ofereix cervesa artesana d'Estrella Galicia. FOTO: Cedida

L'establiment 'Family Bakery' de Torreblanca ofereix cervesa artesana d'Estrella Galicia. FOTO: Cedida

Pedro Luis Pisandelli, fundador de Family Bakery juntament amb la seva dona Sabrina Linda, ha afirmat que "escollir un segon establiment a Sant Cugat i, en concret, a Torreblanca és una qüestió estratègica per oferir un producte diferent del que es proposa a la zona". D'entre els productes que elaboren, n'ha destacat productes "excepcionals" com l'empanada i com alguns pastissos tradicionals argentines i productes característics de Catalunya per complaure els clients del barri. "Tots aquests productes fan que la gent estigui molt a gust i aquest segon local per a nosaltres és important perquè referma els valors de la marca, relacionats amb una atenció personalitzada i una adaptació a les necessitats del client", ha assegurat Pisandelli.

Última tecnologia

Per altra banda, el local està dotat amb mobles en tendència perquè els clients puguin estar còmodes i amb la darrera tecnologia, com ara una maquinària que escalfa com si el producte acabés de sortir del forn.

Servei al client excel·lent

Amb una clara vocació de servei al client, s'adapten als gustos i a les necessitats dels clients i ofereixen pastissos d'aniversari. Un servei diferent de la resta. Un bon producte i millor servei.

D'altra banda, la terrassa també és interessant, amb vistes al Centre Cultural i el Teatre-Auditori que convida a asseure's i tastar les delicatessen de l'establiment sense pressa. Però, també, en estar en un lloc de pas, el local s'adapta i ofereix un servei take away àgil i ràpid.

Els plans de futur de Family Bakery passen per l'obertura d'un nou local a Madrid aquest mateix any en forma de franquícia. Més endavant, esperen obrir un altre establiment a França.

Taulell de Family Bakery. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem