contingut promocionat
leon tomas logo

 

La Gestoria León Tomás amplia el seu horari

La Gestoria León Tomás, ubicada al carrer de Sant Medir, 35, obre en horari ininterromput de dilluns a dijous de les 9 a les 18 hores i els divendres de les 9 a les 14 hores

La Gestoria León Tomás ha començat aquest mes d'octubre ampliant el seu horari. Així, a partir d'ara la gestoria, ubicada al carrer de Sant Medir número 35 de Sant Cugat, obre en horari ininterromput de dilluns a dijous de les 9 a les 18 hores i els divendres de les 9 a les 14 hores tant presencial, com telefònic.

Millor servei

Amb aquest horari León Tomás, que també ofereix serveis d'immobiliària i assessoria i administració de finques, vol "millorar la conciliació familiar de la nostra plantilla i donar un millor servei als nostres clients, ja que ampliem una hora més l'atenció", ha indicat Belen León Tomás, sòcia i gerent de l'empresa que porta els seus cognoms. La Gestoria León Tomás compta amb més de 25 anys d'experiència i servei a la ciutat i es caracteritza per uns serveis basats en la transparència, l'honestedat i el rigor.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem