Gran casa unifamiliar a la millor zona de la ciutat

ESPAI PUBLICITARI. Coldwell Banker Berkeley ofereix cases de luxe a Sant Cugat, com aquesta casa unifamiliar de la zona de l’arxiu

Aquesta és una esplèndida casa unifamiliar de 245 m2 (rehabilitada l’any 2006) construïda sobre una parcel·la de 666 m2 a la zona de l’Arxiu, una de les millors ubicacions de Sant Cugat. Tot i ser una zona residencial i tranquil·la, la casa es troba a tan sols 5 minuts de les estacions de FGC de Sant Cugat, Valldoreix i Mira-Sol.

La casa disposa de 7 habitacions i 3 banys, distribuïdes en dues plates i amb ascensor hidràulic silenciós.

Una casa de dues plantes

El saló té sortida directa al jardí. FOTO: Cedida

A la primera planta s’hi troba una gran cuina office ideal per a trobades familiars. El saló té sortida directa al jardí on s’hi troba una pèrgola amb vistes al jardí i piscina privada. A la primera planta també hi ha una habitació doble amb bany complet i vistes al jardí.

A la segona planta s’hi troben dues habitacions dobles i una habitació senzilla amb armaris encastats i un bany. A més a més, hi ha una habitació que es pot utilitzar com a safareig i una gran suite amb armaris encastats i un petit estudi al seu costat (que es pot aprofitar per ampliar l’espai de la suite).

Un exterior majestuós

El jardí dóna llum al saló i és un espai que tota la família pot aprofitar. FOTO: Cedida

La casa disposa d’un ampli, extens i ben cuidat jardí amb piscina privada i una caseta de fusta ideal per guardar els utensilis de jardineria. El jardí és solejat, disposa de reg automàtic i una barbacoa. A l’entrada de la casa hi ha espai per a aparcar-hi un màxim de 7 cotxes.

El preu de venda de la casa de Coldwell Barker Berkeley és d' 1.095.00 €.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem