Guanya la panera de Nadal del TOT Sant Cugat!

Emplena el formulari amb les teves dades i participa a la nostra panera!

Com cada any el TOT Sant Cugat conjuntament amb diversos comerços i empreses de Sant Cugat sorteja la panera de Nadal. Aquest any fins a 12 establiments locals participen en el sorteig de la panera, en la qual l'afortunat o afortunada que se l'endugui, s'emportarà productes d'alimentació, begudes espirituoses, un lot de productes d'art, entrades per veure espectacles, vals de bellesa i de restauració, entre altres.



Per participar només has d'omplir el formulari que hi ha més avall. Tens temps fins al pròxim dimarts, 19 de desembre a les 11.00 h. Molta sort a tots i a totes!

Una espatlla de pernil

Què seria del Nadal sense un bon pernil? Gaudeix d’aquesta espatlla cortesia de Griful Xarcuteries. La Xarcuteria Feliu Griful va obrir les portes l’any 1956 a Sant Cugat. A part dels embotits artesans que ells mateixos elaboren hi podràs trobar una gran varietat de formatges, tant nacionals com d’importació, carn ibèrica fresca de primera qualitat, una gran selecció d’embotits i pernils, plats preparats i pizzes casolanes, conserves, pasta italiana, vins, caves, etc.

Pl. de Sant Pere 11 - 935 890 436

Mercat Torre blanca 1 - 936 752 955

Mercat Torre blanca 2 - 936 759 605

Facebook de Xarcuteria Feliu Griful

Un pack de té nadalenc

Entra en calor amb el té nadalenc de TEA Shop. Un exclusiu pack de Nadal, amb una tassa i un té amb base de té negre, combinat amb ametlles, taronja, poma, canela, clau i altres aromes. Perfecte per acompanyar les postres nadalenques i ajudar a la digestió dels àpats. 

C. Major, 32

935 890 202

www.teashop.eu

Un lot de cerveses artesanes

Ilda's és la cervesa artesana de Sant Cugat, elaborada seguint un procés totalment artesanal per oferir la màxima qualitat. Gaudeix de les varietats Mat i Clos en aquest lot. Mat és una cervesa de blat elaborada seguint la tradició bavaresa i Clot et farà sentir el aromes del llúpol, amb una amargor més accentuada. Trobaràs la microcerveseria al restaurant Xarlot.

Av. de les Corts Catalanes, 7

935 906 262

www.ildas.es

Un lot per endolçar el Nadal

Shokolad t'ofereix una gran varietat de xocolates artesanals, en rajoles, bombons, torrons... Endolça les teves festes amb aquest lot que inclou xocolata, bombons, galetes i una bonica tassa.

C. Major, 28

686 934 501

www.shokolad.cat

Un lot de productes de Nadal

Assaboreix els productes cortesia de Condis Coll Favà: panettone, torrons i cava. El modern Condis de Coll Favà, de 650m2 i amb 30 places de parking, compta amb les Seccions d'Autoservei i les seccions de Frescos (fruita i verdura, peixateria, xarcuteria i carn de Tubau), distribuïts diàriament i directament des de Mercabarna i des de l'escorxador (denominació d'origen del Vallès).

Pont Can Vernet 17-19

936 744 430

www.condis.es

Una doble sessió de perruqueria i bellesa

Gaudeix dels serveis del saló Llongueras amb aquest val per una sessió de perruqueria i de bellesa. Llongueras Elite Sant Cugat és un saló unisex on es donen cita les tendències més actuals i les col·leccions més atrevides. Ofereix una varietat de serveis a preus molt competitius, pensats per a dones i homes que valoren la seva imatge i el seu temps.

C. de Santiago Rusiñol 43

936 754 771

www.llongueras.com

Un sopar per a dues persones

Comparteix un sopar amb la persona que tu vulguis a Udon. Udon va iniciar el seu camí l'any 2004, introduint un concepte de negoci desconegut al territori però amb més de 400 anys d'història al Japó: els Noodle Bars o restaurants especialitzats en la preparació de fideus asiàtics o noodles.

Rambla del Celler 93

935 764 096

www.udon.es

Tres entrades dobles pel Teatre-Auditori Sant Cugat

Gaudeix dels espectacles que hem seleccionat per a tu al Teatre-Auditori de Sant Cugat. El Teatre - Auditori Sant Cugat, neix l'any 1993 amb l'objectiu principal de proporcionar a la població de Sant Cugat la possibilitat de gaudir d'una rica i variada oferta cultural al mateix centre urbà i convertir-se en un referent cultural més enllà dels límits de la comarca, donada la privilegiada situació de Sant Cugat dins la xarxa de comunicacions.

Pl. de Victòria dels Àngels 1

935 907 690

www.tasantcugat.cat

Un val per millorar la teva salut

Un val per una sessió de fisioteràpia i una sessió d'osteopatia a Origen Salut, el teu centre de salut activa. Origen salut neix de la il·lusió de dues professionals de la salut amb vint anys d'experiència a Sant Cugat. 

Plaça Pep Ventura, local 6

933 803 045

origensalut.com

Un lot de productes de rebost

Rebost Qgat t'ofereix un lot de productes nadalencs pel teu rebost, on s'inclou una ampolla de cava, un kit per elaborar gin-tònics, una caixa de nous, un brou de pollastre bio i pasta de galets. Prepara els teus dinars familiars amb aquest productes.

629 234 256

www.rebostqgat.cat

Productes creatius

Vicenç Piera t'ofereix un complet joc de marcadors i un joc de creació de sabons artesanals. Vicenç Piera és una empresa familiar fundada l'any 1941, especialitzada en material de belles arts, papereria, jocs, manualitats i consumibles informàtics.

Torrent de la bomba, 50

936 744 390

www.vpiera.com

Un lot de productes per a homes amb estil

Un complet lot de productes capilars masculins orgànics de la perruqueria Gentleman's. Productes que respecten la naturalesa, elaborats a partir de l'experiència dels millors perruquers arreu del món. Nodreixen els teus cabells perquè llueixin amb estil propi.

Av. Lluís Companys i Jover, 34

933 153 583

Facebook Gentleman's

Vi del Priorat

Un parell d'ampolles de vi Maius gentilesa del TOT Sant Cugat. Maius Viticultors pertany a la reconeguda Denominació d’Origen Qualificada Priorat.

C. de Sant Antoni, 42

935 908 600

www.totsantcugat.cat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem