Guanya una entrada doble pel concert de Katy Perry a Barcelona

Sant Cugat Centre Comercial celebrà la diada de Sant Jordi de la millor forma

Ets fan de la cantant Katy Perry? Doncs ara tens l'oportunitat d'assistir al concert que farà la cantant nord-americana a Barcelona. El Sant Cugat Centre Comercial celebrà la diada de Sant Jordi amb promocions exclusives, sortejos amb premis espectaculars i tallers especials pels més menuts.


D'aquesta programació especial, destacar el sorteig de tres entrades dobles per veure en concert al Palau Sant Jordi de Barcelona de Katy Perry, el pròxim dijous, 28 de juny. Per a participar en el sorteig només hauràs d'entregar dos tiquets de compra de dues botigues diferents a l'estand promocional situat a la planta 0, durant el divendres, 20, i dissabte, 21 d'abril. L'horari per entregar aquests dos tiquets que tenen de superar un suma els 20 €, és de les 17.30 a les 20.30 h de dilluns a dijous i el divendres i dissabte de les 11 a 14h i de 17.30 a 20.30 h.


Un cop a l'estand hauràs d'omplir una butlleta i ja seràs un dels possibles afortunats d'aquest sorteig. A més a més, també pots guanyar un dels 5 e-books que sorgeixen per passar una diada més moderna.

Tallers pels més petits

Tallers gratuïts pels més menuts FOTO. Cedida

Paral·lelament aquest sorteig, el Centre es veurà conquerit per l'esperit de Sant Jordi, on els més petits podran gaudir dels tallers gratuïts, dissenyant preciosos punts de llibres o roses sabroses de gominoles durant el divendres i el dissabte, 20 i 21 d'abril.

Guanya una de les tres entrades dobles per veure Katy Perry o un dels 5 ebooks que es sorteixen FOTO. Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem