SANT CUGAT CENTRE COMERCIAL

A Sant Cugat Centre Comercial i Oci trobaràs més de cent botigues que representen els principals sectors de moda, complements o tecnologia, entre d'altres.

Espai comercial i d’oci familiar de la comarca del Vallès des de l’any 1996. Amb dues plantes dedicades a locals comercials, de restauració i oci, compta amb una oferta de més de cent botigues que representen els principals sectors de moda, complements o tecnologia, entre d’altres, a més d’un hipermercat.

 

El centre comercial es complementa amb els locals de restauració, oci i nou sales de cinema que estan obertes 365 dies a l’any, i 2.700 places d’aparcament gratuït.

Especialitats: Oferta variada en marques de moda (Levi’s, Benetton, Zara, Bershka, Macson, etc), complements (Marlo’s, Tascón, Querol, etc), joieria (Tous, Swarovski,etc) telefonia, electrodomèstics i tecnologia, bellesa i diversos serveis. Oferta d’oci i restauració oberta els 365 dies de l’any, amb una gran varietat de tipologia de restaurants i nou sales de cinema Yelmo.

A destacar: Sant Cugat Centre Comercial organitza promocions periòdiques per als seus clients, tan físicament al centre com a través de les xarxes socials i la seva web. Compta amb un espai infantil gratuït que obre tots els divendres a la tarda i els dissabtes matí i tarda, amb programació estable de tallers per a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys.

Correu electronic: gerencia@santcugatcentre.com

Més informació
Troba les teves sabates pel nou curs
Guanya una entrada doble pel concert de Katy Perry a Barcelona
Arriba la Setmana del Circ amb activitats gratuïtes
La comoditat de trobar tot allò que necessites en un únic lloc
Adreça

Localitat: SANT CUGAT DEL VALLES

Adreça: Avinguda de la Via Augusta, 2-14

Com arribar-hi
Contacte
Horari
HORARI GALERIA: De dilluns a dissabte de 9.30 a 22h. HORARI D'OCI I RESTAURACIÓ: Dilluns a dissabte de 9.30 a 24h i diumenges i festius d'11 a 24h.