Idees per cuidar el teu cos

Dóna al teu cos l’atenció que es mereix per lluir sempre un aspecte sa

És important tenir cura d'un mateix en tots els aspetes. Amb petites coses pots millorar el teu aspecte i també la teva salut. 

Arrugues

Per tractar les arrugues del contorn d’ulls, subjecta la pell obrint les arrugues petites alhora que estens el producte fent lleugeres passades circulars durant 15 segons.

Barbes

El més recomanable perquè la barba i el bigoti es mantinguin sempre perfectes és que acudeixis a la barberia cada 15 dies per retallar-los i perfilar-los.

Cabells

Perquè el cabell tintat no perdi color, si és ros o castany clar aplica en el darrer esbandit una infusió de camamilla; si és castany fosc, te negre; si és rogenc, suc de granada.

Exercici

El sedentarisme afavoreix l’acumulació de greix,però només fent una mica d’exercici es pot eliminar. Això sí, ha de ser habitual, de temps perllongat i d’intensitat moderada.

Dents

Una bona higiene dental pot reduir el risc de patir malalties, per això és important utilitzar raspall, pasta, fil dental i, en alguns casos, col·lutori.

Llavis

GettyImages 551984635

Amb els anys els llavis es tornen més prims i perden definició. Perquè semblin més carnosos aplica el labial una mica fora de la línia natural i dóna forma amb un perfilador.

Dietes

Voler perdre pes no ha d’estar renyit amb aportar al teu cos els nutrients que necessita (vitamines, minerals...), només cal que redueixis la quantitat de calories ingerides.

Mans

És molt beneficiós per a les mans fer un massatge amb olis essencials, ja que millora la circulació dels dits, s’evita la rigidesa de nervis i tendons i es relaxa la musculatura. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem