On realçar la teva bellesa a prop de casa

ESPAI PUBLICITARI. Descobreix quins són els millors serveis de la ciutat per preparar-te per a l'estiu!

Saber-se cuidar és, també, saber escollir els millors serveis. A Sant Cugat hi ha molts centres de bellesa i estètica que satisfaran totes les teves necessitats, siguin quines siguin.

Estudi i tractaments personalitzats

El Centre Mèdic Estètic Can Mora disposa de la millor tecnologia FOTO: Arxiu

Al Centre Mèdic Estètic Can Mora ofereixen la 1a visita gratuïta en les àrees de tractaments estètics (mesoterapia, LPG, cavitació i pressoteràpia, massatges reafirmants...), làser mèdic (depilació, varius, taques...) i tractaments mèdics (peeling, nutrició i dietètica, capil·lars...)

Centre Mèdic Estètic Can Mora – C. de Sant Jordi, 30-32, 1r 5a – 93 589 79 18

Estigues perfecta!

Pelostop, el millor servei que puguis imaginar. FOTO: Cedida

Amb la depilació làser podràs estar sempre prefecta, sempre a punt perquè estiguis a gust vagis on vagis. A Pelostop, els packs de 5, 8 o 10 sessions tenen un 35% de descompte. No deixis passar l’ocasió i prepara’t per l’estiu!

Pelostop– Av. de Josep Anselm Clavé, 1 – 93 159 26 40

Reafirma’t i gaudeix

A Opium ofereixen tot tipus de tractaments de bellesa FOTO: Arxiu

L’INDIBA és el millor tractament per reafirmar, moldejar glutis, eliminar greix acumulat i cel·lulitis. Durant el mes d’abril i maig, a Opium aquest tractament està en promoció: 39€! Posa’t en mans de professionals i llueix aquest estiu.

Opium – A. de Lluís Companys, 6 – 93 587 88 88 

Perruqueria per a tothom

Les professionals d'Activiy t'assessoraran amb total sinceritat FOTO: Cedida

La política de preus d’Activity aconsegueix que homes i dones d’avui en dia puguin mantenir sempre una imatge cuidada del seu cabell sense gastar més dle compte. A Activity no cal demanar hora per posar-te a punt: descobreix els seus packs!

Activity – C. de Valldoreix, 30 – www.activity.cat

Guapa a molt bon preu

Aprofita la promoció de Llongueras Elite FOTO: Cedida

Estar guapa i ben assessorada no és car. Aprofita la promoció de tint o bany de color per només 22 €. I si el que necessites és tallar-te i pentinar-tem fes-ho per 36 €. Presenta aquest anunci i gaudeix de la promoció. Consulta les condicions.

Llongueras Elite – C. de Santiago Rusiñol, 43 – 93 675 47 71

L’operació bikini comença ja!

A Metzli ofereixen els tractaments més moderns FOTO: Cedida

El teu cos és únic i necessita un tractament específic i personalitzat. A Metzli, per destruir i cristal·litzar els greixos, et tractarem amb criòpolis. Per reduir i tonificar, una lipoexpress o ultracavitació. Per reduir pes, la laserpuntura.

Metzli – C. de Sabina Cañameras, 13, local 4 – 93 584 65 72

Cuida't per dins i per fora

Espai Kuidar-te. Posa't a les seves mans.

Espai Kuidar-te és un centre dedicat a la bellesa integral. Uneix serveis de perruqueria, estètica i nutrició per donar un servei realment complet.


A Espai Kuidar-te podreu canviar de look, gaudir dels millors tractaments facials i corporals així com d'una dieta feta a mida.
 

Espai Kuidar-te - C. Benet Cortada, 17 - 93 277 81 57

Més informació
 
Comentaris

Destaquem