contingut promocionat

Catalonia Ceramica

 

El projecte del mes de Catalonia: l'edifici modernista Casa Vilella

Catalonia Ceramica ha intervingut en la rehabilitació de l’edifici noucentista de l’arquitecte Joan Rubió i Bellver a Sitges, amb especial èmfasi en la decoració mediterrània

Si estàs pensant a construir casa teva, has de saber que a escassos quilòmetres del centre de Sant Cugat s’ubica Catalonia Ceramica, el centre especialitzat en materials per a la construcció de tota classe i per a tots els pressupostos. Per ensenyar una mostra del nostre catàleg, fem referència a Casa Vilella (Sitges), situat a Passeig Marítim, 21, sempre a prop del mar.  

La rehabilitació de l'edifici noucentista del deixeble de Gaudí, l'arquitecte Joan Rubió i Bellver, "Casa Vilella", permet recuperar l'esplendor mantenint l'essència d'una casa particular construïda el 1919. El confort, el descans i els petits plaers es combinen per gaudir del més absolut benestar.

El projecte, que ha estat impulsat amb Ninglee i PLAAT, ha posat el focus en la piscina i a la terrassa amb vistes al mar, ja que hi ha un agradable porxo de fusta on desconnectar. Allà podem trobar un petit restaurant sota una pèrgola per gaudir d'una agradable estona i de la millor gastronomia mediterrània. Els materials escollits s’inspiren en el mar, barrejant modernitat i tradició.

Casa Vilella (Sitges)

Casa Vilella (Sitges)

A més a més, s’han cuidat fins a l’últim detall, per poder recrear la fusta de l’època i respectar les mesures específiques i les característiques preestablertes. Les cristalleres són de fusta, amb vidrieres esquarterades de fusta i portes amb motllures.

Uns arquitectes que han apostat per materials nobles i de qualitat, aconseguint ambients molt acollidors i mediterranis perquè els propietaris se sentin com a casa. Una casa amb llum i protagonisme propi.

En definitiva, espais pensats, un per un detingudament, per crear una atmosfera confortable i relaxant.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem