L'aposta pel lloguer a Sant Cugat

ESPAI PUBLICITARI. Cada vegada més persones trien l'opció del lloguer, perquè no han près una decisió definitiva sobre la compra. També hi ha propietaris interessats en treure rendibilitat al seu patrimoni

A l’hora de llogar un pis o una casa, necessitem saber que els agents immobiliaris que ens acompanyen durant el procés són experts en el tema i actuen amb la màxima professionalitat. Estem parlant d’una decisió important, que encara que sigui temporal marcarà el nostre dia a dia.

Un dels punts forts d'Organ és la captació de propietats, ja que el temps de tancament de les operacions de lloguer és cada vegada més curt. A Organ treballen molt la captació, perquè en la majoria dels casos la demanda supera l'oferta i per seguir donant un servei de qualitat, la immobiliària de referència de la ciutat ha d'estar al nivell de les expectatives dels ciutadans.

Disposen d’una gran borsa d’immobles de característiques diferents, que necessita un creixement continu per donar resposta a tothom.

Aposta segura de lloguer

Àtica duplex de 106 m2. 2 habitacions, 2 banys i 1 estudi. Zona comunitària. FOTO: Cedida

Organ, a banda de ser la millor opció a l’hora de buscar habitatge, ofereix un servei d’immillorable qualitat i professionalitat per a tots aquells que volen llogar la seva propietat. A través d’una valoració gratuïta taxen l'immoble per donar un preu just tant al llogater com a l’arrendador. Tots els immobles d’Organ es troben a la seva web corporativa i, a banda, en els portals immobiliaris més rellevants. Per tant, les cases i pisos que s’ofereixen en lloguer gaudeixen d’un gran abast publicitari: Organ s’encarrega de tota la gestió i estratègia de comunicació i publicitat.

També ofereixen un servei d’allò més complet en tot l’àmbit administratiu: gestió de rebuts i cobraments, manteniment i conservació de l’immoble, seguiment de terminis legals i assessoria jurídica i fiscal. Evidentment, ells mateixos s’encarreguen de la confecció de documents i contractes, perquè tu no t’hagis de preocupar de res.

Les claus de l'èxit

Casa de 260 m2 en parcel·la de 620 m2. 5 dormitoris, jardí i piscina. Preu: 3.200 €/mes. FOTO: Cedida

Eficàcia i rapidesa són imprescindibles per a la comercialització de cases i pisos. La professionalitat i la serietat són, sense cap mena de dubte, dos adjectius que han d’acompanyar en tot moment l’assessorament d’un agent immobiliari, sempre vetllant per complir amb la màxima satisfacció possible les demandes dels clients, ja sigui com a llogater o arrendador. Organ assegura recolzament legal, seguretat i transparència

Més informació
 
Comentaris

Destaquem