La casa ideal per relaxar-se

ESPAI PUBLICITARI. Espectacular xalet independent de 555 m2 sobre un solar de 840 m2 a Sant Cugat del Vallès, situat a la zona de l'Arxiu Nacional de Catalunya

La ubicació d’aquesta casa és immillorable, una zona que ofereix una màxima comoditat, ja que es troba a tan sols 5 minuts del centre comercial Mira-sol Centre, a 5 minuts de l’estació FGC Mira-sol i a 10 minuts a peu dels FGC Sant Cugat. La casa, tot i estar en una zona tranquil·la i residencial, té molts bons accessos a les principals vies de comuncicació: Túnels de Vallvidrera i AP-7.

En aquesta casa que ofereix Prodigia Capital, el relax no està renyit amb l’activitat diària, ja que la planta superior i les zones exteriors són ideals per trobar una estona de pau i tranquil·litat a la residència familiar, mentre que la planta a peu de carrer acull la majoria d’activitat diària.

En tres plantes

La vida en família, és més senzilla amb aquest gran saló FOTO: Cedida

La propietat està distribuïda en tres àmplies plantes i zona de garatge. Des de l'entrada disposa d'un bonic hall amb accés al lluminós saló-menjador de 45 m2 totalment envidriat i de doble alçada, amb llar de foc i sortida directa al jardí amb piscina semicoberta i zona chill out. També compta amb una àmplia cuina office de 30 m2 tipus illa amb el seu safareig independent i sortida a la part posterior del jardí, amb zona de barbacoa i pou amb bomba de reg.

A la mateixa planta disposa d'un bany complet, una habitació doble i un espectacular despatx envidriat amb boniques vistes al jardí i sortida a la piscina.

La zona més tranquil•la de la casa

L'estudi es troba a la planta principal amb sortida directe a la piscina semi-coberta FOTO: Cedida

La planta superior està composta de 2 habitacions dobles, una d'elles amb sortida independent a la terrassa solàrium (amb accés independent per les escales del jardí). També disposa d'un ampli bany complet, una zona d'estar oberta amb vistes al saló-menjador i una habitació suite amb vestidor, bany amb jacuzzi i terrassa solàrium amb molt bones vistes.

Un soterrani ben aprofitat

L'ampli soterrani permet ampliar les zones d'activitat de la casa FOTO: Cedida

Al soterrani trobem una habitació de servei doble, un bany complet i pàrquing per a 5 cotxes. A més, la casa compta amb un racó ideal per als amants del vi: una antiga bodega de  35 m2,  pot ser utilitzada com a sala de reunions. En aquesta mateixa planta, una sala de festes o de jocs de 50 m2 serà el lloc d'esbarjo ideal del mé grans al més petit.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem