La comoditat de viure en pisos amb zona comunitària a Sant Cugat

Amat Immobiliaris t’acosta una selecció de pisos amb zona comunitària

Els pisos en àrees residencials amb zona comunitària i piscina són una molt bona opció per a famílies amb nens, ja que tothom pot disposar del seu propi espai i treure’n el màxim partit.

Sant Cugat és una ciutat de zones residencials, totes creades pensant en el benestar dels seus veïns i veïnes, per assegurar-ne la seva tranquil·litat i gaudi.

Zones ben comunicades

Ref.16569:  Pis a Can Ganxet. Casa de 170 m2 construïts, 30 m2 terrassa. 4 habitacions, 2 banys, 3 places de pàrquing i traster.     Zona comunitària amb piscina. A prop dels FGC i de les autopistes, també a prop d’escoles i tota mena de serveis. Foto:Ced

Viure en una zona residencial no té per què significar viure aïllat dels serveis i avantatges de la ciutat: la selecció de cases d'Amat Immobiliaris no oblida mai la importància de les comunicacions i els serveis, de manera que puguis gaudir dels avantatges de viure en un pis en una zona tranquil·la però sense deixar de gaudir dels serveis que ofereix la ciutat de Sant Cugat.

Tranquil·litat i comoditats

Els canvis en la llei afecten els propietaris en comunitats de veïns. FOTO: Cedida

Les zones residencials són zones tranquil·les de la ciutat, lluny de grans aglomeracions però properes als serveis principals de Sant Cugat i ben comunicades.

Les zones comunitàries permeten gaudir dels avantatges de jardins i espais exteriors, però compartint les despeses de manteniment.

Com per exemple pots fer en aquest pis seminou a Can Cabassa, de 113 m2, terrassa de 26 m2. 3 habitacions, 2 banys. Amb aire condicionat i calefacció instal·lats. Pàrquing i traster. Zona comunitària amb piscina. Proper als FGC.

Un espai de socialització

Ref.18562: Pis a Can Mates. Venda: 490.000 €. Foto: Cedida

Les zones comunitàries amb piscina, sobretot ara que ve l’estiu, ofereixen l’oportunitat de compartir estones i diversió amb veïns i amics.

Mentre els menuts de la casa juguen a pilota o es banyen tranquil·lament a la piscina, els grans poden gaudir d’una estona de sol o dels vespres a la fresca..

Can Mates és un barri que, al mateix temps d'oferir grans espais verds públics, té un gran ventall de pisos amb zona comunitària per poder gaudir del bon temps tant a casa com a fora.

Com per exemple aquesta planta baixa de 110 m2 construïts, 4 habitacions, 3 banys. Té un terrassa de 150 m2 amb fusteria d’alumini, mosquiteres, calefacció i aire condicionat. Terres de parquet i porcellànic. 2 places de pàrquing i traster. Zona comunitària amb piscina. A prop dels FGC i tot tipus de serveis.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem