La dansa, l'expressió de l'ànima

El cos té el seu propi llenguatge, la seva manera única de comunicar-se

Tan necessari és saber mantenir-se concentrat com ser conscient de les parts del cos i moure-les de manera coordinada al ritme de la música. La dansa és una bona opció per fer exercici i per aprendre a controlar el nostre cos: una correcta posició corporal pot revertir directament a la millora de la concentració al moment d’estudiar.

Concentració, compenetració, disciplina i perseverança són alguns dels adjectius que es poden relacionar directament amb aquest art. Hi ha tants estils de dansa (ballet, jazz, dansa tradicional, flamenc, modern, hip-hop...), que de ben segur que tothom en troba un que l’ajudi a expressar, mitjançant un llenguatge corporal i armoniós, tot allò que porta dins.

La dansa no entén ni d’edats ni de sexes: tancar els ulls i deixar que el cos es mogui sol a mesura que sona la música és una de les més clares expressions de l’ànima. Com la veu, cadascú té la seva pròpia manera de moure’s i ballar, i totes són igual d’autèntiques que la resta. La dansa, com a activitat extraescolar, és un bon complement a l’educació curricular dels nens i les nenes, que descobreixen el seu cos i adquireixen i apliquen uns altres valors.

 
Comentaris

Destaquem