La tapa elegant per gaudir i compartir

Sant Cugat no deixa de sorprendre’ns amb noves apostes gastronòmiques i, de tant en tant, amb algunes de molt sonades com la que ara ens ocupa

Pere Esquerda, el tastador Pere Esquerda, el tastador
Amb un interiorisme molt acurat, combinant els tons marrons, grisos, llums càlides i plantes aromàtiques a cada taula, LaBarra transmet una personalitat especial només entrant-hi. Si a això hi adjuntem un tracte càlid i professional i una gran qualitat en el producte… tenim com a resultat, un lloc excepcional.

La intenció de la direcció de LaBarra és que la gent se senti com a casa i que el que se li ofereix vagi més enllà del que s’espera, perquè els tocs personals i originals no es troben només a l’ambient sinó també a la cuina, fem-ne un repàs. Les braves, els sonsos de Blanes, les croquetes (a destacar les de “cocido”), les cloïsses amb vinet i ceba, els calamarcets a la planxa, els daus de salmó marinat amb mango, l’amanida Cèsar de cabdells, la família de tomàquets amb vinagreta, el Bloody Mary andalús…

Ens poden preparar per seguir amb uns segons del tot espectaculars i suculents com: el timbal de peus de porc desossats amb patata, l’hamburguesa amb foie i poma, el rosbif amb tres mostasses, el tataki de tonyina o les espardenyes amb humus de cigrons… entre moltes altres exquisideses. De ben segur que repetireu. Que vagi de gust!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem