contingut promocionat
Centre Dental Doctor Reato

Les anàlisis genètiques ajuden a detectar patologies dentals

Al Centre Dental del Doctor Reato t'atendran amb total sinceritat

Per què genètica? Perquè podem obtenir una informació molt valuosa, perquè és una innovació en el diagnòstic i en el tractament, ja que podem detectar amb una analítica innombrables patologies que afecten la salut bucal.

Per exemple, si detectem taques i malformacions en l’esmalt dental, falta de desenvolupament corporal en un nen, és un possible celíac. Les intoleràncies a la lactosa i fructosa estan molt relacionades amb l’estomatitis i també podem detectar-les.

Riscos periodontals: si col·loquem implants o si tenim pacients amb ascendents que han patit periodontitis serà convenient fer aquesta analítica, saber si la desenvoluparà, perquè posseeix el gen, i poder establir un tractament molt estricte perquè no la desenvolupi.

L’estudi dels gens que es troben alterats en un individu permetrà conèixer la seva susceptibilitat a patir malalties i intentar prevenir-les o controlar-les, adoptant mesures preventives o tractaments molt menys agressius i més personalitzats.

A més de l’estudi predictiu de malaltia periodontal, hem desenvolupat conjuntament amb el laboratori Genyca un test de susceptibilitat genètica a la producció de càries analitzant el gen DLX3, molt relacionant amb la qualitat d’esmalt.

Entre altres estudis, s’oferirà una anàlisi de farmacogenètica, com també poder saber quin antiinflamatori o antibiòtic és el més adequat al pacient i el que tolera, en quina quantitat i cada quant temps.

Contingut patrocinat per:

Més informació
 
Comentaris

Destaquem