Les cases també tenen un estil de vida propi

ESPAI PUBLICITARI. Deixar-se assessorar per agents immobiliaris experts és la manera d’aconseguir que casa teva sigui com tu

A l’hora d’escollir un lloc on viure entren en joc molts factors: ubicació, preu, número d’habitacions, jardí, zona comunitària... Però el que més influeix en aquesta decisió és si la casa és un reflex encertat del nostre estil de vida. Coldwell et mostra a continuació 4 cases de forta personalitat. Quina és la teva?

Per als amants de les vistes

5 habitacions, 4 banys, 4 plantes. Pàrquing interior 4 cotxes. Preu venda: 1.900.000 €. FOTO: Cedida

Molts pensaran: què millor que unes bones vistes des de la finestra de l’habitació per començar bé el dia? Bellaterra és una zona exclusiva, íntima i clarament residencial, una bona aposta pels que busquen espais grans tant a l’interior com a l’exterior però, sobretot, busquen la sensació de la tranquil·litat i les bones vistes.

Per als jugadors de golf

Casa adossada de 396 metres quadrats a la zona del golf. FOTO: Cedida

Quin és el somni de tot jugador de golf? Exacte, tenir el camp a tocar de casa. Aquesta magnífica casa adossada és tot un privilegi per la seva excel·lent ubicació (ben comunicada i a prop de tota mena de serveis entre ells el camp de golf, escoles, estació de tren...), per la gran lluminositat de totes les seves sales i la perfecta distribució interior.

A prop, però lluny

5 habitacions i 4 banys, distribució en 3 plantes. Gran privacitat i lluminositat. Jardí privat, pàrquing interior i exterior. Preu de venda: 1.050.000 €. FOTO: Cedida

La famosa dicotomia entre el centre i la tranquil·litat queda resolta en una zona com el golf de Sant Cugat. Aquesta casa d’espais generosos es troba a pocs minuts del centre de Sant Cugat però gaudeix de la tranquil·litat de Can Trabal, una zona residencial apta per a famílies amb nens.

Detallistes

5 habitacions i 4 banys. Espais molt amplis. Saló amb xemeneia, domòtica i elements de seguretat. Pàrquing per a 5 cotxes. Preu de venda: preu a consultar

Ens els acabats és on es veu la qualitat. Domòtica, ascensor, fil musical, sistema de seguretat per a nadons... Això és el que dóna valor a aquesta casa situada a Mira-Sol. Tranquil·litat, una bona xarxa de comunicacions i espais molt amplis són altres característiques de la casa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem