contingut promocionat
English Connection

Les dues maneres d'aprendre un idioma estranger

Aprendre anglès i dominar-lo ens pot ser més útil del que ens pensem. Actualment, i cada vegada més, l’anglès és un requisit indispensable per aconseguir una bona feina

En els darrers anys l’anglès s’ha convertit en un idioma molt important. I és que més enllà de ser el segon idioma més parlat arreu del món, actualment es calcula que el parlen més de 500 milions de persones, l’anglès s’ha fet un lloc en el món laboral, en els estudis i és l’idioma universal per viatjar. Per aquest motiu, és tan important que des de ben petits comencem a familiaritzar-nos amb aquesta llengua.

Maneres d’aprendre l’anglès

Podem diferenciar entre una manera formal d’aprendre l’anglès i una manera informal.

Per una banda, l’anglès el podem aprendre a una acadèmia. A part de l’escola, les acadèmies ofereixen cursos des de ben petits fins a adults. En aquests es treballa la gramàtica, el lèxic, l’expressió, entre d’altres, amb tot tipus d’activitats.

D’altra banda, i no menys important, hi ha el que es coneix com a manera informal d’aprendre l’anglès. Una bona forma pot ser mirant sèries, dibuixos animats o pel·lícules en anglès.

A més, també es poden llegir les notícies un cop a la setmana en anglès, apuntar-se a un grup de conversa on poder xerrar de manera distesa en anglès o, fins i tot, fer servir el menú del telèfon mòbil en anglès. I és que com més familiar i quotidià convertim un idioma, més fàcil ens serà aprendre’l. 

Contingut patrocinat per:

Més informació
 
Comentaris

Destaquem