Martí de Llanos: "Tenim més de 3.000 referències de claus per fer-ne còpies"

Espai publicitari. Merca Sol va nèixer com a negoci de reparació decalçat. Amb els anys ha anat evolucionant fins a convertir-se en el comerç de còpia de claus i serralleria de referència de Sant Cugat

La dedicació i la constant adaptació de les necessitats dels clients santcugatencs han estat els principals valors que han fet de Merca Sol la serralleria de referència a Sant Cugat i una de les 20 millors considerades de l’Estat. El TOT ha entrevistat a Martí de Llanos.

Com valoreu aquests 30 anys?
Ha estat un canvi constant. Primer vam obrir com a reparació de calçat. Després, coincidint amb l’obertura del Mercat de Torreblanca, on tenim una parada, vam emprendre un nou camí amb les còpies de claus i comandaments i des de fa 18 anys també oferim el servei de serralleria.


I, bé?
Sí. Nosaltres ens vam especialitzar molt en la còpia de claus i comandaments. De fet, ara mateix tenim més de 3.000 referències de claus. Aquesta especialització ens va portar a anar arraconant la part de les sabates fins que ho vam deixar de fer del tot ara fa uns 10 anys.


És difícil viure només de fer còpies de claus i comandaments?
Bé, nosaltres a partir de l’any 1997 vam incorporar més aspectes relacionats amb les claus com la serralleria, on hem apostat per productes d’alta seguretat, marques d’alta qualitat i disposem de la maquinària més precisa i avançada del mercat per tal de garantir la màxima qualitat dels duplicats.


Per tant, aquest és el nou camí a seguir?
Sí, volem consolidar la botiga del carrer de Rosselló i que sigui un punt de referència, al poble, en assessorament de seguretat. A més, volem anar incorporant nous productes de qualitat i d’alta seguretat i que siguin personalitzats per a cada cas i necessitat.

Merca Sol ofereix un servei de serralleria de 24 hores cada dia de l’any. FOTO: Artur Ribera
Més informació
 
Comentaris

Destaquem