Merca Sol, especialistes en seguretat

ESPAI PUBLICITARI. Merca sol és una de les 20 millors serralleries de tot l'Estat.

Merca Sol es consolida cada dia més, amb els seus dos espais a Sant Cugat, al Carrer Rosselló i a l'Avinguda Torreblanca. A més recentment ha inaugurat una renovada botiga online i ha estrenat un canal al Youtube que obre les portes per arribar a clients de tot el món.


Després de 30 anys d'activitat, MercaSol s'ha convertit en una serralleria de referència gràcies a la seva especialització i constant recerca dels millors materials i la maquinària més precisa. MercaSol sempre ha apostat per oferir el millor servei a cadascun dels seus clients, incorporant nous productes i satisfent les necessitats més exigents

Durant 30 anys MercaSol no ha deixat d'innovar ni un sol dia, durant aquest any 2016 hem ampliat l'oferta amb nous productes molt interessants com les claus intel·ligents, que es poden programar perquè obrin durant un determinat horari o donar de baixa les claus perdudes per mitjà d'una aplicació mòbil. Panys motoritzats per a portes d'habitatges molt indicats per a persones amb mobilitat reduïda, panys amb obertura per mitjà d'un telèfon mòbil, codi pin i empremta dactilar. I molt més!

Com a productes estrella destaquen: panys d'alta seguretat antibumping, claus incopiables, reforçament de portes, duplicat i reparació de claus de cotxe.

Mercasol celebren també la recent incorporació a la distingida xarxa de SECURITY CENTER del prestigiós fabricant TESA - ASSA ABLOY, sent un dels 4 punts que hi ha a tot Catalunya. Així com la continuïtat un any més com Centre Tècnic dels fabricants STS i MUL-T-LOCK i distribuïdor preferent de l'empresa alemanya WINKHAUS.

Segurament per tot això, consta com una de les 20 millors serralleries de tot l'Estat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem