El Mercadona del carrer de Valldoreix tancarà portes

Pel que fa als llocs de feina, els treballadors es reubicaran en la resta de botigues de Sant Cugat i municipis propers

El Mercadona del carrer de Valldoreix 38 de Sant Cugat tancarà les seves portes, tal com ha pogut saber el TOT Sant Cugat. El motiu és que el local del carrer de Valldoreix no es pot adaptar al nou model de botiga eficient de Mercadona, tal com s'està fent amb el local de la Rambla del Celler. Encara resta per concretar la data de tancament, tot i que serà a finals de novembre, quan obri la reformada botiga de la Rambla del Celler. Pel que fa als llocs de feina, els treballadors es reubicaran en la resta de botigues de Sant Cugat i municipis propers.

Més info: El Mercadona de la rambla del Celler es queda tot l'edifici de Celler Centre de Sant Cugat

Segons va informar Mercadona, la reforma de l'establiment de la rambla del Celler permetrà adaptar la botiga al nou model de botiga eco eficient, després que l'empresa decidís quedar-se tot l'edifici de Celler Centre de Sant Cugat, ampliant la seva superfície a l'espai a peu de carrer. Les previsions és que aquest establiment reobri les portes el dilluns 27 de novembre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem