El Mercat Vell de la plaça de Sant Pere ha reobert per complet aquest divendres, 10 d'octubre després de mesos d’obres d’adequació. L’espai, que combina la venda de productes amb zones de degustació, culmina així una nova etapa amb la incorporació de quatre noves parades gastronòmiques gestionades per Grup Killfish, responsable també de Can Gula i Garden Pizza, així com d’altres locals en diferents municipis, tal com va avançar el TOT Sant Cugat.
Segons ha explicat Nacho Núñez, representant del grup gestor, l’objectiu ha estat “seguir la filosofia del mercat, tant en imatge com en oferta, però actualitzada per al 2025”. Núñez ha assegurat que s’ha buscat mantenir “l’essència del que era el mercat”, adaptant-la a les noves tendències i a un públic que vol gaudir d’“un espai on comprar, demanar menjar per emportar o quedar-s’hi a sopar”.
Secció de degustació
Les quatre noves parades s’afegeixen a la cafeteria, que ofereix postres i cafès, i a la botiga d’Ametller Origen, que ja estaven en funcionament. La nova oferta inclou una parada dedicada a les begudes i vins, combinada amb una selecció de conserves i tapes per al vermut; una parada especialitzada en aus i ous, que comptarà amb productes de proximitat i plats com truites de diversos sabors, ous ferrats o pollastre al caragol.
Per acabar, hi ha una altra enfocada a les carns, embotits i plats a la brasa, amb opcions com entrepans o hamburgueses; i una quarta dedicada al peix i marisc, on es poden trobar plats com peixets fregits a l’andalusa o peix a la brasa. “Hem volgut que sigui una oferta àmplia i variada, amb productes de qualitat i opcions per a tothom”, ha destacat Núñez.
El Mercat Vell disposa de quatre noves parades de degustació. FOTO: TOT Sant Cugat
Així mateix, Núñez ha explicat que la planta superior del Mercat Vell ja està habilitada perquè els grups que ho vulguin puguin fer-la servir per esdeveniments o trobades, tot i que encara no està completament acabada.
Durant les darreres setmanes d’estiu, el Mercat Vell ja havia fet una fase de proves en horari nocturn. “La rebuda va ser molt bona, malgrat que molta gent era fora de vacances. Ara ja tenim tot enllestit per començar al cent per cent”, explica Núñez, que també apunta que encara s’han d’acabar d’ajustar alguns detalls logístics com el sistema de comandes.
Els horaris de la zona de degustació són: de dimarts a divendres de 13 a 16 h i de 19.30 a 23 h, els dissabtes de 12 a 16 h i de 19.30 a 23 h, i els diumenges de 12 a 16 h.
Inaugurat fa 10 anys
El Mercat Vell, inaugurat l’any 2015 després d’una remodelació integral, va néixer amb la voluntat de recuperar l’activitat comercial i gastronòmica d’un espai històric del centre de Sant Cugat. Des d’aleshores, ha passat per diferents etapes i canvis d’oferta. Les obres iniciades al març d’aquest any han servit per reactivar el projecte i renovar l’espai de degustació, amb l’objectiu d’impulsar de nou la seva activitat i atraure més públic.
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, X, Instagram i TikTok.
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok