Més propostes per passar les vacances a la ciutat

ESPAI PUBLICITARI. A Sant Cugat també pots gaudir de les vacances

Aprofita aquest mes d'agost per sortir de casa i passar bones estones amb els teus amics. A Sant Cugat hi ha un munt de propostes per passar-ho bé i treure el màxim partit a les teves vacances: mira el què et proposa el TOT!

Rondes de mojitos

Pagueu un mojito, i els altres us sortiran gratis

Les nits d’estiu, aprofita per sortir amb les teves amigues a sopar unes quantes tapes a la fresca i prendre algun mojito! Si sopes a la Barra de Pintxos i en demaneu un, us conviden a la resta! Noies, sortiu de gresca!

Equitació per a tothom

Anima't a fer classes d'equitació a Can Caldés

L’estiu és un molt bon moment per gaudir de la naturalesa. A l’Hípica Can Caldés ofereixen classes individuals d’equitació, tant de salt com de doma, per a totes les edats. Aprofita les vacances i descobreix un nou món!

Lomito’n Steakhouse & Pizza

Promoció pizzes 3x2

Si decideixes quedar-te a casa un vespre, per què no demanes unes pizzes per compartir amb els amics? Aprofita la promoció del mes d’agost de Lomito’n: 3 pizzes al preu de 2. I recorda que tenen obert tot el mes d’agost

Per passar una bona estona

Dues cerveses i un plat d'ous trencats per 6,90 €

Durant les vacances sempre ve de gust passar les estones amb els amics, i què millor que fer-ho amb unes cerveses ben fresques i un plat per compartir? Al Lizarran, dues canyes i un plat d’ous trencats us constaran 6,90 €! Bon gust a bon preu!

Per un estiu entretingut

Joguines aptes per a totes les edats

A l’estiu a tots ens agrada jugar i passar-ho bé. A Don Dino no tanquen aquest agost per oferir-te el seu gran assortiment de joguines i altres articles infantils. Un estiu ple de jocs és un estiu millor!

Sempre a punt

A l'estiu, no descuidis el teu cabell

TOOL BARCELONA no fa vacances aquest estiu! Tenen obert perquè puguis tenir el teu cabell sempre a punt. Aquest mes, el tractament de Keratina et sortirà per només 89 €. Aprofita l'estiu per posar-te a punt!

A l'estiu també et cuiden

L’equip del Centre  Sanitari Can Mora sempre està al teu costat

El Centre Sanitari Can Mora té obert tot aquest estiu. Obren de dilluns a divendres de 8 h. a 20 h*. Hi trobaràs serveis de medicina general, pediatria, anàlisis clíniques, especialitats mèdiques i revisions de carnet de conduir

*Del 10 al 23 d'agost de 13 h. a 16 h. el centre romandrà tancat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem