contingut promocionat
Aluminis SC L BO

 

Millora l’estalvi energètic a través de les teves finestres

Creada fa més de 30 anys a Sant Cugat, Aluminis SC compta amb una fàbrica pròpia, i, alhora, són distribuïdors autoritzats de les marques Technal, Somfy i Gradhermetic

El medi ambient necessita protecció en l’actual context de crisi climàtica pel que és important contenir el consum energètic dels habitatges, locals i oficines, i les finestres suposen una part important per frenar el consum. Per ajudar-te a rebaixar la despesa energètica, Alumnis SC, fabricants i instal·ladors d’aluminis i vidre, posen al teu abast tot el seu coneixement i la seva tecnologia, arribant a un estalvi de fins al 55%.

Creada fa més de 30 anys a Sant Cugat, Aluminis SC compta amb una fàbrica pròpia, i, alhora, són distribuïdors autoritzats de les marques Technal, Somfy i Gradhermetic. A més, ofereixen tancaments d’alumini fabricats amb Hydro Cical, un alumini reciclat en un 90% el que rebaixa de manera molt notòria la petjada de CO2. Alumnis SC està a la plaça del Doctor Galtés, 9 de Sant Cugat, al Carrer Muntaner, 307 de Barcelona i als telèfons: 936 977 921 i 938 532 265.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem