Mira si has guanyat la panera de Nadal del TOT Sant Cugat 2018!

Enguany un total de 9 comerços i empreses locals han participat a la panera aportant diversos tipus de productes

La tradicional panera, que cada any sorteja el TOT Sant Cugat i diversos comerços i empreses santcugatenques, ja té guanyadora. Isabel Asensio Vera ha guanyat la panera del TOT Sant Cugat 2018. Enguany un total de 9 comerços i empreses locals han participat a la panera aportant diversos tipus de productes des de menjar, oci, cultura, objectes de la llar i vals de restauració. Tot això es el que s'endurà a casa l'Isabel:

 

Una espatlla de pernil ibèric

pernil panera nadal 2018 10

Què seria del Nadal sense un bon pernil? Gaudeix aquestes festes d'un bon pernil ibèric de la marca Juan Manuel de la mà de Griful Xarcuteries. En aquest establiment, que va obrir les seves portes el 1956 a Sant Cugat, podràs trobar a més d'embotits artesans, una gran varietat de formatges, tant nacionals com d'importació, carn ibèrica fresca de primera qualitat, una gran selecció d'embotits i pernils, plats preparats i pizzes casolanes, conserves, pasta italiana, vins, caves, etc. 

botiga griful

Pl. de Sant Pere 11 - 935 890 436

Mercat Torre Blanca 1 - 936 752 955

Mercat Torre Blanca 2 - 936 759 605

Facebook de Xarcuteria Feliu Griful

 

El sushi que més t'agrada 

teikit panera nadal 2018 5

Amb Teikit podràs gaudir de la millor cuina japonesa fusió per menjar a casa. A la seva carta hi podràs trobar noves propostes trencadores, els famosos poke bowls, rolls de sushi i postres japonesos. Endú't un trosset de Japó al saló de casa!

logo teikit

C. Francesc Moragas, 38

93 589 28 31

www.teikit.es 

 

Cervesa artesana per gaudir en família

ilda's panera nadal 2018 12

Ilda's s'ha convertit en la cervesa artesanal referent a la ciutat. Seguint un procés totalment artesanal per aconseguir una cervesa de màxima qualitat, neixen les diferents varietats. Aquest Nadal podràs gaudir de la cervesa Santa Hildegarda: una cervesa de producció limitada que s'elabora a l'estiu per aconseguir una maduració llarga. La varietat nadalenca és una cervesa perfecta per maridar amb plats consistents i per gaudir igual que un destilat de sobretaula. Al restaurant Xarlot hi trobaràs la micro-cerveseria i totes les varietats que produeixen a Ilda's. 

 

logo ildas 180px

Av. de les Corts Catalanes, 7 (Restaurant Xarlot)

935 906 262

www.ildas.es

 

Delicatessen Argentina 

delicatesse panera nadal 2018 3

Delicatessen Argentina és una botiga especialitzada en gastronomia argentina gurmet. Hi podràs trobar a les seves botigues embotits frescos, carn de tot el món, empanades, mates, espècies, pasta, farina i infusions.

LOGO DELICATESSEN ARGENTINA

Pg. de Francesc Macià, 85

93 587 98 37

www.deliargentina.es

 

Un Nadal saludable

mugendo panera nadal 2018 13

L'escola d'arts marcials i de defensa personal a Espanya t'ofereix un mes d'entrenament Mugendo. Un regal per millorar la teva salut alhora que t'ho passes bé.

logo mugendo

Carrer de Manel Farrés, 95

93 583 13 22

www.mugendo.es

 

Menjar ecològic per tu i els teus

veritas panera nadal 2018 9

Veritas, el supermercat on podràs trobar menjar i productes ecològics respectuosos amb el medi ambient, et regalarà en aquesta panera dos torrons artesans i ecològics i un bo per adquirir 10 barres de pa eco (artesanal normal o integral). 

logo veritas

Av. de Lluís Companys i Jover, 31

93 544 10 60 

www.veritas.es 

 

Productes de la llar

cuinetes panera nadal 2018 15

Guanya un val de 50 euros per gastar en diferents productes per a la llar. A Cuinetes hi podràs trobar tota mena de productes pensats especialment per fer de la cuina un lloc molt més àgil i on passar-t'ho bé a l'hora de cuinar.

logo cuinetes

Carrer de Valldoreix, 45

93 315 78 07

Facebook de Cuinetes 

 

Tres entrades dobles pel Teatre-Auditori Sant Cugat

panera nadal 2018 14

Gaudeix dels espectacles que hem seleccionat per a tu al Teatre-Auditori de Sant Cugat. El Teatre-Auditori Sant Cugat, neix l'any 1993 amb l'objectiu principal de proporcionar a la població de Sant Cugat la possibilitat de gaudir d'una rica i variada oferta cultural al mateix centre urbà i convertir-se en un referent cultural més enllà dels límits de la comarca, donada la privilegiada situació de Sant Cugat dins la xarxa de comunicacions. Amb aquestes entrades dobles podràs anar amb un acompanyant a veure el Concert de Nadal, la Fura dels Baus i el Mag Lari.

logo teatre-auditori

Pl. de Victòria dels Àngels 1

935 907 690

www.tasantcugat.cat

 

El regal de la casa!

panera nadal 2018 8

El TOT aquest any regalem una subscripció anual a la revista Món Sant Cugat i una selecció de torrons, vi, cava i vermut per endolcir les festes

TOT Sant Cugat logo

C. de Sant Antoni, 42

935 908 600

www.totsantcugat.cat

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem