La mítica llibreria 'El Celler de Llibres' canvia de local després de 22 anys

La llibreria porta des del 2000 instal·lada a la Rambla del Celler i aquest 30 de gener obrirà les portes al barri de l'avinguda Cerdanyola

Els propietaris de la llibreria El Celler de llibres han anunciat per Instagram que traslladen el local a l'avinguda Cerdanyola 14, el pròxim 30 de gener. Fins llavors, es podrà continuar anant a la llibreria com és habitual, a la Rambla del Celler 25. També han advertit que a causa de la mudança es podran trobar menys llibres a l'establiment, no obstant, això no impedeix demanar el llibre en qüestió i ells s'encarregaran de buscar-lo. 

Pablo Giménez, un dels propietaris de la llibreria, afirma que el causant de la reubicació és la inviabilitat econòmica per mantenir-se on estan. "Se'ns fa inviable continuar on estem amb l'increment del lloguer. El lloc on ens mudem té un preu molt inferior i està més renovat, a part de tenir més espai". Tot i la crida que van fer el passat setembre, on animaven a la ciutadania a contribuir comprant llibres o vals de diferents imports, ha arribat el moment de continuar en un altre espai.

Més info: El Celler de Llibres engega una campanya per demanar suport: "Estem en un moment delicat"

Aquest 2023 farà vint-i-tres anys que El Celler de llibres es va instal·lar a Sant Cugat i, per tant, vint-i-tres anys que porta instal·lat a la Rambla del Celler. La llibreria va néixer el 23 d'abril de l'any 2000 de la mà de Pilar Gijón i el seu fill Ferran Pontón. A finals de 2016 van prendre el relleu Pablo Giménez i Maria Barragán juntament amb la seva filla Lia.

Un nou barri i noves perspectives

Tot i que el diagnòstic sembli negatiu, els propietaris de la llibrerien encaren aquest canvi amb esperances d'incrementar el rendiment i les vendes. "És una zona amb molta vida i esperem que millori la situació. El barri de l'avinguda Cerdanyola no ha tingut mai una llibreria i és una zona que està creixent moltíssim, especialment amb gent jove".

En Pablo també explica que una vegada instal·lats valoraran fer activitats setmanals com clubs de lectura, jocs de taula, xerrades, i "així aconseguir que no sigui només una llibreria sino un centre d'activitat social". 

"Any nou, vida nova... Bé, local nou! El Celler de llibres es trasllada a l'avinguda Cerdanyola 14. Ens podreu trobar allà s partir del 30 de gener. Fins llavors, us atendrem a Rambla del Celler 25, com fins ara. Si trobeu pocs llibres al nostre establiment, demaneu-los i us els portem."

 

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem