El Celler de Llibres engega una campanya per demanar suport: "Estem en un moment delicat"

La botiga ofereix uns vals per comprar a la llibreria perquè necessita liquiditat

El Celler de Llibres ha iniciat una campanya per resoldre la seva falta de liquiditat. Així, s'ofereixen uns vals per comprar en qualsevol moment fins al 5 de gener de 2023. "Està en un moment molt delicat", expliquen a les xarxes socials. "La caiguda de vendes generalitzada, unida a l’increment de costos fixes (lloguer, llum, aigua…) ens ha deixat en una posició molt vulnerable". L'establiment fa 22 anys que reparteix cultura i literatura a la ciutat.

Més info: Pablo Giménez (llibreter): “La meva filla ja no es podrà dedicar a tenir una llibreria”

A partir de dilluns 19 de setembre estaran disponibles a la llibreria i a Elcellerdellibres.com uns vals per imports de 20, 50, 100 i 200 €. Si es compren aquests vals, es poden comprar de cop o en moments diferents, inclosa la campanya de Nadal. A més, per agrair l'ajuda dels compradors, la llibreria aplicarà en tot el que es compri amb aquests vals un 5% de descompte. 

"Aquesta és una crida a tots els nostres amics i amigues. A tots aquells i aquelles amb qui hem gaudit durant els darrers 22 anys de moments inoblidables al voltant dels llibres", emfatitza la llibreria, que afegeix: "El nostre lema ha estat sempre 'llibres per a un món millor'. Si us plau, no deixeu que el nostre somni es perdi a la foscor. Ajudeu-nos a salvar el Celler de Llibres!".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem