Nou talonari de descomptes del Centre Comercial i Oci presentat per Veronica Blume

La top model ha presentat el nous descomptes del centre que pots gaudir fins al 30 d'abril

La santcugatenca Veronica Blume ens porta el nou talonari de Sant Cugat Centre Comercial i Oci. Ara ja pots gaudir dels millors descomptes fins al 30 d'abril. Apropa't al centre a recollir un dels talonaris que t'estan esperant. A més, aprofita els descomptes amb el nostre talonari en línia, t'ho pots descarregar directament de la web per imprimir o bé ensenyant els cupons que apareixen en la nostra app. No ho deixis escapar! Aprofita aquests descomptes amb l'arribada de la nova temporada.

Després de la gran acceptació que va tenir l'any passat, aquest 2015 el talonari ha comptat amb una elevada participació d'establiments que s'han adherit a la promoció.

La top model és la imatge del centre

La model quan va venir al TOT Sant Cugat per fer una entrevista. FOTO: Artur Ribera

Sant Cugat Centre Comercial i Oci ha establert una col·laboració anual amb la top model internacional Verónica Blume. Verónica, a més de viure a Sant Cugat del Vallès és clienta habitual del centre, potenciant així un fort nexe de comunicació amb els clients.
 

Cada campanya anirà associada a l'etiqueta #momentsVBlume on Verónica publicarà, a través del twitter, els seus Moments coincidint amb les campanyes que llançarà el centre durant el 2015.

Llistat de botigues adherides a la promoció

Ara te'l pots descarregar per tenir-lo als dispositius mòbils

+D conti, + Visión, Andreu Xarcuteria, Bata, Base Benitosports, Benetton, BlueStation, Bóboli, Calzedonia, Can Tonada, Cebado, Crepes & Crepes, Drim, Equivalenza, Farma New, Fina Garcia, Fosco, Fruites del Món, Imaginarium, Imoon, Intimissimi, Iogurtum, La Palma, Lacoste, Levi’s, LoveStore, McDonald’s, Marlo’s, Mister Minit, Natura, Pans & Company, Phone House, Ribera Manero Peixateria, Ribera Manero Degustació, Rituals, Sephora, Sublime Look, Swarovski, Tailor & Co, Tea Shop, Textura, The Body Shop, Women’secret, Yelmo cines, Yoigo

Més informació
 
Comentaris

Destaquem