Propostes per passar l'estiu a Sant Cugat

ESPAI PUBLICITARI. Les vacances són per descansar i aprofitar per fer tot allò que no podem fer durant l'any.

Família, feina, estudis... Tot són obligacions que treuen gran part del teu temps; i els caps de setmana passen massa ràpid! Quina hauria de ser l’única obligació durant les vacances? Passar-ho i gaudir de cada minut al màxim!

Que et quedes a Sant Cugat? No pateixis! Sempre pots trobar alguna cosa per fer: un bon menjar, un sopar a la fresca, excursions per la muntanya, vespres divertits amb els amics...  El TOT Sant Cugat t’ofereix un recull de propostes perquè no et quedis a casa durant aquestes vacances i passis estones inoblidables aquest mes. Les vacances passen ràpid... Aprofita-les!

Excursions a cavall

Rutes a cavall per l'entorn del Parc Natural de Collserola

Anima’t a fer una passejada a cavall pel Parc Natural de Collserola, buscant les millors ombres i descobrint, acompanyat d’un guia, els llocs més emblemàtics com Can Borrell, el Pi d’en Xandri... Recorre el bosc a cavall amb la Hípica Can Caldés!

Lomito’n Steakhouse & Pizza

Promoció pizzes 3x2

Si decideixes quedar-te a casa un vespre, per què no demanes unes pizzes per compartir amb els amics? Aprofita la promoció del mes d’agost de Lomito’n: 3 pizzes al preu de 2. I recorda que tenen obert tot el mes d’agost

A gaudir del menjar

Menú diari tots els dies de la setmana al Lizarran

Aquestes vacances, per què no deixes que et cuinin i tu només hagis de gaudir del bon menjar? Al Lizarran ofereixen un menú diari (de dl. a dv. per 9,90 € i els ds. i dg. per 11,90 €) que inclou 1r i 2n plat, beguda i postres. Aprofita-ho!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem