Propostes musicals per a tots els gustos a la Nit en Blanc

La Marató de Country, el Ball de Swing o la Batucada són només algunes de les nombroses activitats musicals

La Nit en Blanc no només es concentra a l'interior dels comerços que obren fins a la mitjanit. Durant aquest dissabte 4 de juny, les places i carrers de la ciutat seran escenari de nombroses activitats musicals. A més, enguany tindrà especial protagonisme el ball.

A la plaça Barcelona, la plaça d'Octavià, la plaça de Sant Pere i la plaça dels Quatre Cantons s'hi concentraran la gran majoria  de les activitats musicals. A més, l'Escola Fusió ha organitzat actuacions de petit format quan aniran apareixent en directe per fer la seva actuació. Serà a la cantonada dels carrers Valldoreix i Rosselló, al carrer Santa Maria i les galeries, i al carrer de la Creu i la Canals Galeria d'Art.

Hi actuaran la coral Music'Al Cor, Conjunt de Clarinets, Performance Metalls, Quartet de corda Sonata Fusió, Quartet de corda Junior Fusió, Duo cordes, Orquestra Violoncels, Violins Suzuki, Cordes Música Folk, Cant Modern i Quartet saxos.

Plaça de Barcelona

La Marató de Country, a la plaça de Barcelona FOTO: Cedida

La música començarà a la plaça Barcelona a les 18 h amb el Concert de la Banda Moderna Fusió. A les 19.30 h s'organitzarà el Ball de Swing amb la Big-Band Fusió, que tocarà música en directe mentre que els ballarins interpretaran la música amb diversos balls al ritme de swing. Hi participaran 40 parelles de balladors.

Acabada l'actuació de swing s'iniciarà a les 20.30 h una exhibició de bachata i kizomba. Finalment, a les 21.30 h, i fins a les 24 h, tindrà lloc la Marató de Country. Durant dues hores i mitja sonarà un llistat de 40 cançons de country en la qual assistiran balladors de tota la comarca. També es convidarà a tots els assistents a sumar-s'hi i ballar.

La resta de places

A les 18.30 h, a la plaça d'Octavià, s'iniciarà la Batucada Popular, que s'enfilarà pel carrer Major i acabarà a la plaça de Sant Pere. Més tard, a les 19.30 h, hi haurà una actuació de hip-hop. A les 20.30 h serà el torn de la dansa contemporània i neo clàssic. Les darreres dues exhibicions seran de bachata i kizomba a les 21.30 h, i més dansa amb musicals, flamenc fusió i neo clàssic a partir de les 22.15 h.

A la plaça de Sant Pere, Combo Junior Fusió actuarà a les 18 hores. Tot seguit hi haurà música folk, i a les 19.30 h arribarà la batucada popular. A les 20.30 h hi actuarà Another Rock Band Fusió i a les 21 hores Soul of Fusió. Tancarà la nit el discjòquei Àlex Pradell, de 22 a 00 h.

La plaça dels Quatre Cantons serà l'espai per la gent jove. Coordinat i organitzat per l'escola ESART, hi haurà música i actuacions en directe, amb curtmetratges, videoclips, música pop i performance. Aquesta activitat començarà a les 19.30 hores i acabarà a mitjanit. Abans, a les 18.30 h, Another Rock Band Fusió també actuaran en directe.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem