El quiosc de la rambla del Celler arribarà al 2032 amb la tercera generació dels Llorente

Gonzalo Llorente va obrir el quiosc de la rambla del Celler el 1972 i ara se n'encarregarà el seu net, Narayan Llorente

Gonzalo Llorente Ibañez va venir a viure a Sant Cugat el 1972 després de deixar el seu poble natal a l'Aragó. En aquell moment, la vila només comptava amb un punt de venda de premsa a l'estació i el Gonzalo va decidir obrir un quiosc a la rambla del Celler. Va ser la seva dona, Maria Luisa Martínez, qui es va posar darrere el taulell. Més de cinquanta anys després, la tercera generació de la família Llorente assumirà la gestió d'aquest establiment especialitzat en premsa i revistes situat davant del pavelló municipal. Almenys fins al 2032.

Més info: Mor Gonzalo Llorente, quiosquer de la rambla del Celler

L'Ajuntament de Sant Cugat ha aprovat una pròrroga de la concessió del quiosc fins al 2032. A més, ha validat el traspàs de la concessió de Javier Llorente (fill del Gonzalo) a Narayan Llorente (net). Així, el net del fundador serà el nou encarregat del quiosc fins al 2032. D'aquesta manera la família Llorente continuarà vinculada a aquest comerç històric de la ciutat. 

Amb això, el nou propietari, Narayan Llorente, assenyala que inicia el projecte amb il·lusió: "Afronto aquesta nova etapa prenent les regnes del quiosc que la meva àvia, María Luisa Martínez Zuco, va crear pràcticament del no-res, i que posteriorment va ser gestionat pel meu pare, Javier Llorente Martínez. Ho faig amb una gran dosi d'il·lusió i determinació per continuar amb aquest petit negoci familiar que, malgrat els canvis constants a la ciutat i a la societat, ha sabut mantenir-se ferm any rere any".

Narayan Llorente: "Aquesta nova fase representa un repte per a mi, ja que busco allargar la vida d'aquest servei tan tradicional"

Llorente explica que el seu objectiu és seguir el negoci familiar, intentant adaptar-se a les noves tendències: "Aquesta nova fase representa un repte per a mi, ja que busco allargar la vida d'aquest servei tan tradicional i, alhora, adaptar-nos a les noves tendències que la gent exigeix avui en dia. És un projecte ambiciós, amb la finalitat de mantenir-nos al servei de la comunitat i proporcionar un somriure des de ben d'hora a la població, amb l'energia característica de sempre i amb una voluntat renovada".

Més info: “El quiosc s’hauria de dir Palau de la Informació”

Gonzalo Llorente Ibañez va morir el 25 de febrer de 2021 a l'edat dels 90 anys. Maria Luisa Martínez havia mort el 2019. Un dels seus fills, el Javier, feia anys que havia assumit la gestió del quiosc fins ara, que s'ha jubilat. "Treballar en un quiosc és una feina molt esclava, has de treballar cada dia de l’any", explicava en una entrevista al TOT, on posava en valor la seva feina: "El quiosc s'hauria de dir el Palau de la Informació". Ara serà el seu fill, el Narayan, qui assumirà el relleu. La quota anual que han de pagar a l'Ajuntament és de 3.033 euros.

llorente

María Luisa i Gonzalo, a la rambla del Celler

Javier Llorente porta més de trenta anys dirigint el quiosc de la Rambla del Celler. FOTO: Artur Ribera

Javier Llorente FOTO: Artur Ribera

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem