El Mercat Vell ja fa unes setmanes que ha reobert les portes amb una nova oferta gastronòmica. Així, l'operador Grup Killfish, que gestiona Can Gula i Garden Pizza a la ciutat, i també altres locals en diferents municipis, ha obert les parades que havien quedat desocupades. Aquest dissabte, 29 de novembre, ha tingut lloc la inauguració oficial, amb diferents tallers, música i activitats.
Nacho Nuñez del Grup Killfish ha destacat quin és l'objectiu del nou mercat: "Creiem que estem aconseguint el que ha de ser el Mercat: un lloc de reunió per a qualsevol moment del dia, un espai per socialitzar. El mercat té molta història i hem de ser molt respectuosos amb aquest llegat, però alhora adaptar-lo a aquest nou projecte i al nou ecosistema en què ens trobem. Volem que sigui un punt de trobada per als santcugatencs, on puguin venir en qualsevol moment sense haver de planificar gaire, simplement a gaudir de l’espai."
El tinent d'alcaldia de Comerç, Bernat Picornell (ERC), també s'ha mostrat satisfet de per a la reobertura: i ha destacat el caràcter social de l'equipament: "Inaugurem aquest espai renovat, que volíem i necessitàvem omplir per donar dinamisme a la ciutat. Creiem que el comerç i la restauració contribueixen a fer ciutat: generen comunitat, trobada i vida veïnal. Per això és una molt bona notícia que el Mercat Vell hagi tornat a obrir amb sis parades.
Per la seva banda. Gourments, l'empresa que té la concessió municipal per la gestió del Mercat, també ha destacat la importància d'aquest mercat: "Gaudiu d’aquest edifici emblemàtic de Sant Cugat, que és part de la nostra història". I ha agraït a la nova empresa l'aposta per aquest nou projecte: "Agraeixo als operadors que han llogat els espais: són un referent de la restauració de Sant Cugat i sabem que ho faran molt bé.
Brindis per la inauguració del mercat FOTO: Ajuntament
Tallers de pizza en l'acte d'inauguració del Mercat Vell FOTO: Ajuntament
Oferta renovada i altres activitats
La nova empresa encarregada de la restauració ha ocupat el 100% de les parades que hi havia sense ocupar i ha apostat per diferents tipus d'oferta, des de truites de patates a pollastres a l'ast o peix. "Els santcugatencs poden trobar una zona de degustació molt completa, que ha estat habitual en els darrers anys. És una oferta diversa i disponible en diferents moments del dia: per venir a dinar o sopar, per fer el vermut, per encarregar menjar per emportar, o per venir a fer el menú del migdia entre setmana. Hi ha opcions per a totes les franges", destaca Nacho Núñez.
A més a la part de dalt hi ha un espai polivalent on es podran fer tallers, activitats i que, a més, estarà obert a les entitats del poble.
El Mercat Vell per dins FOTO: Ajuntament
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, X, Instagram i TikTok.
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok