Reobrirà el mític bar Hamburg de Sant Cugat

Està previst que l'Hamburg reobri portes d'aquí uns quinze dies

El bar Hamburg de Sant Cugat tornarà a obrir les portes aviat, d'aquí aproximadament uns 15 dies, segons ha pogut saber el TOT. El local tornarà a obrir portes amb el mític nom d'Hamburg, de la mà de 4 restauradors de la ciutat. Primer l'establiment obrirà només de tardes, per més endavant obrir tot el dia. Estarà dedicat a fer entrepans i tapes, tal com feia l'antic Hamburg.

"Volem recuperar l'essència de l'Hamburg com a punt de trobada. És un lloc molt estratègic i ben ubicat. Els llocs emblemàtics es van extingint i els volem recuperar. Cada vegada hi ha més franquícies i grans grups d'hosteleria. La gent ens demana que l'obrim", detalla un dels socis Josep Alà.

L'Hamburg és un local històric de Sant Cugat, ubicat a la rambla de Ribatallada, a tocar del carrer d'Àngel Guimerà. L'any 1977 es va consolidar com a bar i ha passat per diferents mans. En la seva última etapa es va dir 4 latas i formava part d'una cadena d'hostaleria, però ara fa uns mesos que estava tancat.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem