contingut promocionat
Papitu L

 

Papitu celebra un any amb la mirada posada en la reobertura després del confinament

L'establiment vol agrair la gran acollida que els clients i els amics els han brindat durant aquests 12 primers mesos de vida i anuncia la seva reobertura una vegada s'aixequi el confinament

Papitu, el restaurant especialitzat en cuina mediterrània de Coll Favà, celebra el seu primer aniversari en aquests dies de confinament. L'establiment vol agrair la gran acollida que els clients i els amics els han brindat durant aquests 12 primers mesos de vida i anuncia la seva reobertura una vegada s'aixequi el confinament.

En aquest sentit, el restaurant, ubicat al passeig de Francesc Macià, 76, tornarà a obrir les seves portes respectant les fases del confinament i amb totes les mesures d'higiene i seguretat que fixa la legislació. 

 

Interior del restaurant Papitu FOTO: Cedida

Interior del restaurant Papitu FOTO: Cedida

 

La cuina del Papitu, que també compta amb un restaurant a Cerdanyola, està dirigida pel xef Marco Shambi i uneix tradició i producte de proximitat i exigent. Entre l'oferta gastronòmica de Papitu destaca suggeriments com els peus de porc i gambes cruixents, fideuà de carns i allioli de pesto i magret d'ànec amb foie i fruits vermells, entre d'altres.

El restaurant també disposa de menús entre setmana i menús especials de cap de setmana, plats vegetarians i aptes per a celíacs.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem