Sant Cugat Comerç impulsa el primer mercat online de comerç de proximitat de Catalunya

Una vuitantena d'associacions de comerciants catalanes impulsaran un espai de venda online per botigues de proximitat

Fins a 77 associacions de comerciants catalanes i 8.500 establiments s'han unit per impulsar el primer market place pel comerç de proximitat de Catalunya. Sant Cugat Comerç és un dels impulsors d'aquesta iniciativa, que pretén crear una plataforma per la venda online dels productes de botigues de proximitat. Aquest espai interactiu permetrà a tots els comerços de Catalunya fer vendes per internet.

És una proposta nascuada durant el confinament i que busca donar solucions al moment complicat que viu el comerç de proximitat i adaptar-se als canvis d'hàbits dels consumidors. El projecte que han començat a impulsar s’anomenarà cliccat.cat i serà la solució de comerç electrònic feta a mida pel comerç, per als serveis i per a l’artesania de proximitat de tots el país. D'aquesta manera es vol sumar tot el teixit comercial català per unir esforços.

 

Cliccat.cat, el nou marketplace del comerç català, serà la plataforma digital de milers de botigues de barri i parades de mercats. Neix com el primer aparador comercial del país on els usuaris podran comprar tot tipus de productes des d’una única plataforma de venda i, demostrar així, que fer compres km0, amb el valor del comerç de proximitat, també és possible des d’internet.

Passeig virtual pels comerços catalans

L'objectiu és "convertir-se en el primer centre comercial 3.0 del comerç de proximitat". Els impulsors d'aquesta iniciativa són els que van engegar fa unes setmanes el directori adomicili.slowshooping.cat, que aplegava comerços que fan lliuraments a domicili.

 

"Es podrà passejar virtualment per diferents pobles i ciutats de Catalunya, descobrir el seu comerç, la seva gastronomia i l’artesania", expliquen els impulsors, que destaquen l'aposta "per la qualitat, pel consum responsable, per la proximitat i per la sostenibilitat". També es podran fer reserves en els restaurants adherits.

Els enviaments dels productes, que es gestionaran conjuntament, es faran en un termini màxim de 48 hores a tot Catalunya.

Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem