contingut promocionat
logo serrajordia

 

 

Serrajòrdia, pa de qualitat al cor de la ciutat

En aquesta fleca de Sant Cugat han optat per fer servir farines de la millor qualitat i llevats naturals

Baixar de l’estació dels ferrocarrils del centre (FGC) no seria el mateix sense l’aroma que desprèn aquest comerç singular de la ciutat. Taller de pa Serrajòrdia és una de les fleques més emblemàtiques de Sant Cugat i elabora pa de qualitat des de fa més de 50 anys.

Ingredients de qualitat

A Serrajòrdia es prenen el pa molt seriosament i volen potenciar al màxim les seves possibilitats. Per això, en aquesta fleca de Sant Cugat han optat per fer servir farines de la millor qualitat i llevats naturals.

La tercera generació de flequers continua elaborant un pa amb processos naturals i massa mare.  Segueixen processos tradicionals i també investiguen en noves fórmules i receptes que permetin oferir productes adaptats a totes les ocasions possibles. Sempre utilitzen matèries primeres naturals i de primera qualitat.

Molts dels seus pans s’elaboren amb farines i llevats biològics. Són conscients de la importància d’emprar productes que no només siguin gastronòmicament valuosos, sinó que també estiguin garantits biològicament. Tenen un alt compromís amb la salut i amb la terra. Volen recuperar els bons productes de sempre i consideren que els bons productes han d’estar fets amb una bona matèria primera i elaborats com abans. Per a ells,  recuperar-los és molt important per no perdre uns productes tradicionals, sans, bons i per donar-los a conèixer.

Els productes més naturals

A Taller de Pa Serrajòrdia trobaràs un producte excel·lent.

El pa de KAMUT Ecològic és la varietat de blat més antiga que es coneix i és perfecta en les dietes de persones amb al·lèrgies o intoleràncies. Per elaborar-ho només utilitzen farina de Kamut 100% biològica i massa mare natural i segueixen processos de llarga fermentació que eviten l’afegit d’additius.

El pa de blat de sarraí, l’integral o el pa ecològic, el fan amb massa mare natural, amb 24 hores de fermentació i cuit amb forn de sola de pedra, obtenint un gran sabor i una crosta cruixent. També destaquen els pans integrals, etc.

Premi a l’Excel·lència

Taller de Pa Serrajòrdia, (C/Valldoreix, 70) ha guanyat el Premi a l’Excel·lència de l’associació Sant Cugat Comerç. En una gala al Teatre-Auditori de Sant Cugat, l’any 2018 Laura Serrajòrdia va recollir el reconeixement molt satisfeta i va explicar que intentaven fer cada dia “el millor pa”. Cinc anys després, es ferma en les seves paraules.

Al Taller de pa Serrajòrdia tots els productes són de qualitat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem