Fleca de les de tota la vida (oberta des del 1964), amb productes d’elaboració pròpia però amb un local adequat a l’estètica actual. Tres generacions de flequers fan que el Taller de Pa Serrajòrdia elabori productes bons i de qualitat. Tot es fabrica a l’obrador propi a partir de receptes seleccionades, amb massa mare pròpia i farines moltes a la pedra. La massa rep una llarga fermentació, que li dona un gran sabor i en facilita la digestió. A més, ofereixen pans sense gluten de fajol, teff o blat de moro.
A banda del servei de fleca, Serrajòrdia disposa de cafeteria, on es poden degustar pastes i altres productes d’elaboració pròpia acompanyats d’un bon cafè i la premsa del dia. Cada migdia hi trobaràs el racó italià, amb paninis fets al moment, amanides fresques i una gran varietat de quiches.
Amb motiu de les festivitats, Serrajòrdia prepara productes artesans únics. Per exemple, en època nadalenca, neules fetes una a una, panettone elaborat amb la recepta original de Rolando Morandin, conegut com el Papa del Panettone a Itàlia, a més de torrons i les postres alemanes stollen.
El Taller de Pa Serrajòrdia ha estat reconegut amb el Premi a l’Excel·lència de l’associació Sant Cugat Comerç.
Serveis: cafeteria, terrassa, persones amb discapacitat, celíacs
Especialitats: Pa, pastisseria i càtering d'elaboració pròpia. Zona degustació
A destacar: Bon producte i de qualitat. Elaboració pròpia. Productes típics i artesans
Correu electronic: tallerdepa@serrajordia.com
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok