Gaudeix al màxim de la tecnologia a casa amb suports intel·ligents

Vogel’s ofereix tota mena de propostes i solucions per àudio i vídeo perquè gaudeixis al màxim de la tecnologia a casa

Avui en dia estem, constantment, a la recerca de noves solucions a les nostres necessitats del dia a dia, propostes innovadores que ens facin més senzilla la nostra vida. Vogel’s ha detectat aquesta necessitat latent i, per això, ofereix solucions per al suport de pantalles de plasma, so i tauletes.

Líders en el mercat europeu

Aquesta empresa, amb seu a Sant Cugat del Vallès, és líder en el mercat europeu en el camp de la innovació, fabricació i comercialització de solucions per a àudio i vídeo. Fa més de 40 anys que aquesta empresa dissenya, desenvolupa i comercialitza aquest tipus de propostes, que s’han convertit en imprescindibles en els temps actuals.

És pionera a dissenyar productes innovadors i altres solucions de suport intel·ligents, aptes tant per al consum particular com professional.

Una xarxa ben estesa

Els suports són aptes per a tota la casa. FOTO: Cedida

No és difícil trobar un producte Vogel’s al mercat. Els productes de consum es poden adquirir en botigues especialitzades en el sector, hipermercats, grans magatzems i altres punts de venda autoritzats.

En el cas dels productes professionals, estan disponibles a través d’intal·ladors, integradors i botigues especialitzades autoritzades.

Premi IF al millor disseny

El mes de febrer del 2015, Vogel’s ha estat premiada amb aquest guardó pel suport Wall 2345 White, que ha estat dissenyat cuidadosament sense perdre de vista les necessitats dels seus potencials clients.

El seu innovador sistema d’inclinació permet ajustar l’angle d’inclinació, al mateix temps que el seu sistema d’anivellament garanteix que la televisió quedi perfectament instal·lada a la paret. A més a més, els cables queden ordenats de manera discreta i neta.

 
Comentaris

Destaquem