contingut promocionat
logo blaco

T'agradaria veure i pujar a un Mercedes Classe V o Marco Polo?

Si estàs pensant a tenir un vehicle on pugueu anar tota la família, vine i informa't!

Vine aquest cap de setmana al Centre Comercial de Sant Cugat, els dies 22, 23 i 24 de novembre per poder informar-te dels avantatges d'un Mercedes Classe V, un vehicle amb capacitat de fins a 7 viatgers on podreu anar tota la família de la manera més confortable i elegant. Compta amb l'assistent de frenat adaptatiu que ajuda al conductor a mantenir una separació respecte al vehicle precedent; detector de canvi de carril, ajuda a evitar accidents deguts a una sortida involuntària del carril; assistent actiu de distància DISTRONIC basat en un radar que manté automàticament la distància de seguretat respecte als vehicles que circulen per davant; i LED Intelligent Light System que adapta els fars a les condicions de lluminositat, de la carretera i meteorològiques.

 

stern v2

 

O si prefereixes un vehicle per poder viatjar amb confort i elegància, no ho dubtis, el teu vehicle és el Mercedes Marco Polo, on pots combina molts dels elements que es necessiten per viatjar, habitar i dormir al màxim nivell: ofereix una estructura interior amb una cuina de primera i armaris, un sostre desplegable amb llit de sostre i un banc de 2 seients com a llitera de confort, perquè puguin dormir còmodament 4 persones.

Vine a veure'ns al Centre Comercial de Sant Cugat i aprofita les ofertes Black Friday aplicades en aquests meravellosos vehicles. No t'ho perdis.

 
Comentaris

Destaquem