Tanca la llibreria Alexandria

La seva propietària Àngels Tolosa es jubila i tanca les portes de la llibreria el 31 de gener

La llibreria Alexandria, situada al carrer de Villà, tanca les portes el 31 de gener. La seva propietària Àngels Tolosa es jubila i de moment no hi ha relleu per continuar el negoci. "Ha arribat el moment de la jubilació, amb alegria, però ja amb enyorança, haig de dir que tanquem portes. Agraeixo de tot cor el vostre suport a la cultura durant tots aquests anys. Lectors-es, autors-es, editors-es, comercials, companys llibreters-llibreteres, premsa local institucions, amics, amigues. Moltíssimes gràcies a tots", explica Tolosa en una carta al TOT Sant Cugat. Àngels Tolosa regentava la llibreria des del 1999, fa més de 20 anys.  

La carta. 

Benvolguts, benvolgudes:

Vull informar-vos que el proper dia 31 de gener posaré punt i final a la meva trajectòria dins de la llibreria Alexandria.

Ha arribat el moment de la jubilació, amb alegria,  però ja amb enyorança,  haig de dir que tanquem portes.

Agraeixo  de tot cor el vostre suport a la cultura durant tots aquest anys.

Lectors-es, autors-es, editors-es, comercials, companys llibreters-llibreteres, premsa local institucions, amics, amigues.  Moltíssimes gràcies a tots.

Salut i Cultura.

Ens veurem per Sant Cugat.

Àngels Tolosa

Alexandria Llibres

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem