Troba la teva casa perfecta

ESPAI PUBLICITARI. L’objectiu d’Organ és aconseguir que ningú es quedi sense la seva casa perfecta. Si vols, ells te la troben.

Sant Cugat és una ciutat amb habitatges de tota mena per a tot tipus de persones: famílies, solters, parelles, jubilats, discapacitats... Tothom té les seves necessitats específiques i sempre es pot trobar una casa a la ciutat que compleixi totes les expectatives.

Tant per a la venda, com per a la compra o el lloguer, l’equip de professionals d’Organ et donarà un servei personalitzat per posar-te les coses més fàcils. Gràcies a la seva xarxa de professionals, àmplia borsa d’immobles i experiència de 30 anys, Organ és la millor solució per trobar la llar perfecta, des de les més luxoses i d’alt standing fins a les més senzilles.

Organ presenta a continuació 4 immobles de tipologia diversa.

Grans espais interiors

Els amplis espais interiors faran que tothom pugui gaudir de casa. FOTO: Cedida

Aquesta casa adossada de 3 plantes permet que tothom gaudeixi de l’interior de la casa amb espais propis. També disposa d’una jardí privat amb piscina. Magnífica situació i magnífiques vistes. 

 

Característiques tècniques: casa adossada de 3 plantes de 355 m2 a la zona del Parc Central amb bones vistes. 3 habitacions, 3 banys i garatge per a 3 cotxes. Saló menjador de 47 m2 amb sortida al jardí privat de 93 m2 amb piscina. Preu venda: 750.00 €.

En busca de la privacitat

Que l'espai exterior tingui un punt de privacitat ajuda a guadir més de l'espai familiar. FOTO: Cedida

Pels que els agraden els espais privats, aquesta és una bona proposta. Planta baixa amb una còmoda distribució i, sobretot, amb una terrassa privada en una comunitat exclusiva.  Aquesta casa es troba al barri de Volpelleres, al costat de l’estació i propera a la zona comercial del barri.

 

Característiques tècniques: planta baixa zona Volpelleres de 120 m2. Còmoda distribució i terrassa privada en una comunitat exclusiva. 4 habitacions, 2 banys i garatge per a 2 cotxes.  Situada al costat de l’estació. Preu venda: 550.000 €

Tranquil·litat per sobre de tot

El barri de Mira-Sol aporta una gran tranquil·litat. FOTO: Cedida

Arribar a casa i oblidar-se de tot és possible a aquesta casa unifamiliar situada a Mira-sol. D’interior acollidor, compta amb un jardí posterior i una àmplia entrada a casa. 

 

Característiques tècniques: casa unifamiliar a Mira-sol, molt ben ubicada. Casa de 77 m2 en un terreny de 270 m2. Saló menjador de 25 m2 amb sortida al porxo. Cuina equipada amb sortida al jardí posterior.  2 habitacions àmplies, 1 bany i garatge per a 2 cotxes. Preu venda: 290.000 €. 

Per a famílies amb nens

Els espais exteriors amplis fan més feliços a nens i nenes. FOTO: Cedida

Ampli pis cantoner que es caracteritza per l’espaiosa i ben cuidada zona comunitària, ideal perquè els petits de la casa puguin jugar i passar-ho bé amb la resta de veïns i amics.

 

Característiques tècniqueszona del Parc Central amb terrassa de 50 m2. Saló menjador de 35 m2 exterior. 4 habitacions, 2 banys i garatge per a 2 cotxes. Comunitat enjardinada amb piscina. Preu venda: 495.000 €

Més informació
 
Comentaris

Destaquem