Un bon maridatge de cerveses artesanes a Sant Cugat

Àlex Ros, gerent dels restaurants Xarlot, Matilda i Gilda de Sant Cugat, ha participat en la celebració d’un curs de “Beer Sommelier”

Des de ja fa 1 any, Àlex Ros va instal·lar al restaurant Xarlot una microverseria per produir la seva pròpia beguda. Aquesta producció es pot degustar tant a casa, amb ampolles reaprofitables, com als diversos restaurants del grup Xarlot, sempre combinada amb els plats de la carta aconseguint un bon maridatge.

Per això mateix, Àlex Ros ha participat en un curs de “Beer Sommelier”, el segon que es fa a Espanya (i el primer de Barcelona) sota la direcció de l’escola alemana Doemens, reconeguda pel seu prestigi internacional en el camp de la cervesa. Amb aquesta formació, Ros es titula com a Beer Sommelier.

Així doncs, amb aquesta formació, el maridatge de les cerveses artesanes del grup Xarlot (tant Ilda’s, de producció pròpia, com la resta de cerveses artesanes de producció nacional i internacional) serà encara més ajustat i es podran assaborir millor els sabors de cada cervesa. Mira el vídeo per descobrir la microcerveseria per dins

El curs

En aquest curs s’ha fet una introducció a la cervesa i la salut, a la cultura cervesera, s’ha parlat de les diferents matèries primeres per a la producció cervesera, introducció sensorial a la cata de cerveses... Però sobretot s’ha posat un especial èmfasi al maridatge d’aquesta beguda alcohòlica.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem